Bitcoin 11.400 Dolara Düştü, Yatırımcılar Endişeli

Bitcoin fiyatı son vakitlerin en düşük düzeylerini görmedi lakin fiyat düşüşlerinin devam ediyor olması nedeniyle büyük bir telaş sebebi oldu. Bitcoin kripto para yatırımları ortasında en yeterli ve en paha görmekte olan kripto para ünitesi olarak yatırımcıların ilgisini çekerken, beraberinde kripto para ünitesi yatırımcıları önemli bir grup sorunlar ile karşı karşıya kalıyorlar. Bitcoin fiyatındaki en ufak bir düşüş bile kripto para pazarında önemli problemlerin oluşmasına ve buna bağlı olarak önemli bir ekip panik satışlara sebep oluyor.

11.400 dolarlık çok düşük olmayan fiyat aslında Bitcoin yatırımcıları için büyük bir düşüşe işaret etmiyor. Bitcoin fiyatının giderek düşmesinden kaygı eden yatırımcılar ise 400 dolar daha düşüş olması halinde 10.000 dolar düzeyinin altını görebilecek olduklarını, bunun ise daha büyük düşüşleri beraberinde tetikleyebileceğini düşünüyor.

Bitcoin’in 11.400 dolarlık fiyatı kısa mühlet içerisinde tekrar yükselmeye yanlışsız gidebilir lakin yakın vakitte büyük bir artış olması en azından bu periyotta yatırımcılar tarafından beklenmemeli üzere görünüyor.

*Bitcoin fiyatında olan her bir değişimin sonucu kısa müddet içerisinde yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Haberin devamı: Bitcoin 11.400 Dolara Düştü, Yatırımcılar Telaşlı birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu