‘Bitcoin 9 Bin Dolara Gidiyor’ Diyen Uzman: Bu Fırlayacak! – Dovizhabercisi.com

Uzman bir isim, piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) için 9.000 dolarlık bir fiyat hedefi belirledi. Diğer yandan, altın için daha umutlu olduğunu açıkladı ve 2023’te değerli metalin kripto paralar ve hisselerden daha iyi hareket edeceğini öne sürdü. İşte finans alanında uzman olan Gareth Soloway’in en son yorumları…

Uzman, Bitcoin için 9.000 dolara işaret etti

Verified Investing Education ve InTheMoneyStocks.com Başkanı Gareth Soloway’e göre, ABD Merkez Bankası (FED) sıkılaştırma döngüsünü gevşetirken, altın 2023’te hisse senetleri ve kripto para birimlerinden daha iyi performans gösterecek. Soloway, profesyonel bir trader olarak 20 yılı aşkın deneyime sahip. Ayrıca 2022’deki Bitcoin dibini doğru bir şekilde öngördü. Altın için umutlu olduğunu belirtirken Bitcoin için tahmini, coin’in 9.000 dolara kadar düşebileceğini tahmin ettiğinden, pek olumlu değildi. Soloway, bir röportajda, aşağıdaki ifadelerle yorumlarını detaylandırdı:

 Hala altının 2023’te en iyi performans gösteren varlık olacağını düşünüyorum. Fed’in şu anda faiz oranlarını olduğu yerde tuttuğu gerçeğinden kaçamazsınız. Muhtemelen biraz daha sıkılaştıracaklar, ancak sonuç olarak, biz çok kötü bir durgunluk görene kadar kesinti yapmak istemeyecekler. Para basımı yok… Fed’in para basımı olmadan, Bitcoin’in 12-13 bin dolara doğru ilerlediğini ve belki de 9.000 dolara kadar düşeceğini söyleyebilirim.

Dev Tahmin: Bu 4 Altcoin Top 10'a Girmeye Hazır!

Dovizhabercisi.com olarak da bildirdiğimiz gibi Bitcoin, Ocak ayının başından bu yana yüzde 42 arttı. Ancak, Soloway, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 68.789,63 dolardan hala yüzde 65 aşağıda olduğu gerçeğini vurguladı. “Bu güzel bir sıçrama, ancak hala genel bir düşüş trendindeyiz” uyarısında bulundu. Trendin 2021 yılının Kasım ayında başladığına işaret etti ve piyasada o zamandan beri düşüş eğilimini sürdürdü.

Soloway’in yatırım felsefesi

Başarılı bir traderlık kariyerine sahip olan Soloway, yatırım konusunda uygun bir eğitim almanın yeni başlayanlar için önemli olduğunu söyledi. “1990’ların sonunda ve 2000’lerin başında ticarete başladığımda, herhangi bir rehberliğim yoktu” dedi. “Dışarıda kurs yoktu… Çok para kaybettim. Çok şükür o zamanlar çok param yoktu. Bu şeyleri öğrenme yeteneğim olsaydı, öğrenme süremi kısaltırdım. Bu noktada, şu an sahip olduğumdan çok daha fazla param olurdu,” ifadelerini kullandı.  

Bitcoin Efsanesi Son Tahminlerini Paylaştı

Soloway, yeni başlayanlar için uzun vadede eğitim için ödeme yapmanın, kötü ticaret yapmaktan ve acı deneyimlerle öğrenmekten daha ucuz olduğunu öne sürdü. Ancak sonuç olarak, her yatırımcının araştırması doğrultusunda yatırım yapması, hiçbir analistin tahminlerine körü körüne inanmaması kilit nokta olabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Dovizhabercisi.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Dovizhabercisi.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Dovizhabercisi.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Dovizhabercisi.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Dovizhabercisi.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Dovizhabercisi.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Dovizhabercisi.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Dovizhabercisi.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Dovizhabercisi.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Dovizhabercisi.com’u bağlamaz.

Uyarı: Dovizhabercisi.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Dovizhabercisi.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Dovizhabercisi.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster

Başa dön tuşu