Bitcoin Çıktığından Bu Yana Sadece 60 Gün Kaybettirdi

Ünlü araştırma ve haber sitesi Long Hash’in yaptığı araştırmaya nazaran, Bitcoin ortaya çıktığından bu yana yalnızca 60 günlük bir müddet boyunca makûs bir yatırım olarak dikkat çekti. Ya da bir öteki deyişle, Bitcoin’e ortaya çıktığı 3840 günün yalnızca 60’ında yatırım yapanlar günlük olarak kayıp yaşadı. Nitekim de çok farklı bir istatistiki veri…

Lider kripto para ünitesi Bitcoin, Long Hash’in raporuna nazaran yaygın kanının tersine son derece efektif ve başarılı bir yatırım aracı. Her ne kadar Bitcoin’i sevmeyen ve kripto paralardan nefret eden eski yöntem isimler daima olarak Bitcoin’i kötülese ve Bitcoin ile ilgili olumsuz yorumlar yapsa da, ortaya çıkan raporlar kazın ayağının pek de o denli olmadığını gösteriyor.

Long Hash’e nazaran, Bitcoin almaya karar veren ve şimdiye kadar elinde Bitcoin tutan kripto para yatırımcılarının yüzde 98.4’ü tüm vakitler özelinde kar etmiş durumda. Son 5 yılın baz alınması durumunda ise yüzde 96,8’lik bir kar oranı görmek mümkün.

Bu 60 makus günün yaşandığı periyot ise 2017’nin sonu ve 2018’in başı ortasında yer alan 60 günlük kısım. Aralık 2017’de 15 ila 20 bin dolar ortasında gidip gelen BTC, o periyot için berbat bir yatırım aracı oldu ve günlük bazda daima olarak kaybettirdi.

Bitcoin Çıktığından Bu Yana Yalnızca 60 Gün Kaybettirdi yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu