Bitcoin Evanjelisti Mike Novogratz’tan Bitcoin Fiyatında Konsolidasyon Tahmini

Galaxy Digital’in kurucusu ve CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin’in (BTC) mevcut rallisinin önünde katedilmesi gereken uzun bir yol olduğunu söyledi.

Novogratz, bugün, Bloomberg TV’ye yaptığı açıklamada, Bitcoin’in 14.000 dolara yanlışsız yürüdüğünü ve sonrasında aşağı yanlışsız bir düzeltme hareketinin beklenebileceğini söyledi. Mevcut momentumun bir sonraki evresine girmeden evvel piyasanın bir müddet 10.000 dolar ila 14.000 dolar aralığında konsolide olacağını öngören Novogratz, Bitcoin fiyatının daha da yüksek düzeylere gelmesini bekliyor.

Bir dahaki sefere Bitcoin’in 20.000 dolara yakın bir noktaya geleceğini söz eden Novogratz, bunun birkaç hafta içinde, yılın dördüncü çeyreğin ortasında yahut sonuna kadar gerçekleşmesini beklemediğini söyleyerek bir tarih vermekten kaçındı.

Novogratz, kripto para ünitesinin parabolik fiyat hareketlerinin gerçek nedenlerden kaynaklandığını belirterek, Facebook’un Libra ile sanayiye giriş yapmasının ve Visa (NYSE:V), Mastercard (NYSE:MA) üzere ödeme devlerinin Libra Konsorsiyumu’na katılmış olmasını işaret etti.

Kripto para meraklısı, uzun vadede Bitcoin’in bir dijital altın biçimi olarak biçim alarak vakit içinde 40.000 dolarlık bir kıymete ve potansiyel olarak daha yüksek bir pahaya ulaşmasının beklenebileceğini düşünüyor.

Galaxy Digital’in CEO’su, “Fiziksel altının şu anda 8.5 trilyon dolarlık bir piyasa bedelinin bulunduğu göz önüne alındığında, Bitcoin’in hala katetmesi gereken uzun bir yol var.” dedi, lakin Bitcoin’in sabit bir arz ve sağlam teknolojisi ile güçlü bir formda yasal bir varlık haline geldiğini vurguladı.

Novogratz, en büyük kripto para ünitesini (BTC) Ethereum (ETH) ve Ripple (XRP) üzere öteki kripto para üniteleriyle karşılaştırdı ve altcoin’lerin daha fazla rekabetle karşı karşıya olduklarını söyledi. Bu nedenle altcoin’lerin mevcut boğa piyasasında daha düşük fiyat artışı gördüğünü söyleyen Ona nazaran bu piyasanın daha rasyonel hale geldiğinin bir işareti.

Haber İçeriği: Bitcoin Evanjelisti Mike Novogratz’tan Bitcoin Fiyatında Konsolidasyon Tahmini

Başa dön tuşu