Bitcoin Fiyat Analizi – Neden Bitcoin Almalıyız?

Bitcoin fiyatı ile ilgili beklentiler son periyotta yatırımcılar kadar kripto para analisti olan uzmanları da rahatsız ediyor. Kripto para ünitelerinin giderek daha süratli değişen hale gelmesi piyasada kimi uzmanların eleştirisini, kimi uzmanların ise beğenisini ve takviyesini kazanıyor. Aslına bakılırsa kripto para ünitesi Bitcoin’in pahasının sık değişmesi ne kadar sık değişirse o kadar fazla kısa vadeli ve anlık alım ve satım tercihinde bulunan yatırımcılar için olumlu oluyor. Bitcoin sahipleri, bu hususta fiyatların değişmesinden telaş etmekte haklı olsa da herkesin tıpkı düşünmediği ve herkesin farklı yatırımlar yaptığı ve farklı strateji uyguladığı düşünülürse bu piyasa açısından olmazsa olmaz bir gerçeklik hissesi içeriyor.

Piyasada günlük yatırımcıların bile olduğunu biliyor musunuz? Muhtemelen bilmiyordunuz. Kripto para ünitesini bugün satın alıp en geç 24 saat içerisinde en yüksek düzeyden satan ve bunu milyonlarca dolarlık mevduat hesaplarını kullanarak yapan kullanıcılar var. Bu kullanıcılar aslında bir yatırımcı değil, günübirlik tatil yapanlar üzere günlük yararlara odaklanmış durumda.

Herkes farklı telden konuşuyor, olması gereken kişisel karar! Kripto para piyasasında herkes farklı tezler ortaya atar, herkes farklı konuşur. Birisi size %100 kar vaadi sunup sizden para istiyor ise bundan tasa etmeli ve bunun dolandırıcılık olduğunu anlamalısınız. Bu dolandırıcılık vilayetle de para istemekle olmuyor. Birisi size ”yatırım yap, gelecek 24 saat sonra %10 kar edeceksin” tabirinin altında da yatıyor olabilir. Tüm bu sebeplerden ötürü kripto para piyasasında herkesin ferdî kendi kararını vermesi ve kripto paralar konusunda önlemlerini hiçbir vakit elden bırakmaması gerek.

Aksi durumda yatırımların pahası bir anda silinebilir ve yatırımcılar piyasada beklediklerini hiçbir vakit göremeyebilirler.

Neden Bitcoin alalım? Neden Bitcoin almanız gerektiğini biz söylersek aslında yatırım yapmamalısınız. Şayet kripto para ünitesi yatırımı yapacak iseniz bunun bir nedeni olmalı. Kazanmak mı istiyorsunuz, ne kadar kazanmak istiyorsunuz? Bu sizin vereceğiniz cevapla muhakkak olabilir. Kripto para yatırımlarının bir yatırım aracı olduğunu unutmayın ve bu düzeylerden yatırım yapar ve orta-uzun mühlet beklerseniz kar edebileceğinizi düşünün.

Eğer kendiniz Bitcoin yatırımından korkuyor yahut bilginiz olmadığını düşünüyorsanız öncelikle biraz bilgi edinip, daha sonrasında bu düzeylerden Bitcoin yatırımlarınızı yapabilirsiniz. Çabucak yatırım yapmak size daha fazlasını kazandıracağı yerde daha fazlasını bu sebeplerden ötürü kaybettirebilir.

Haberin devamı: Bitcoin Fiyat Tahlili – Neden Bitcoin Almalıyız? birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu