Bitcoin Giderek Düşen Fiyatına Rağmen İlgi Görüyor!

Bitcoin fiyatı giderek düşmekte ve kripto para üniteleri daima olarak düşen yeni bir periyot nedeniyle yatırımcılara sıkıntı 2 gün yaşatmaya başladı. 2 gündür düşmeye devam eden altcoin ve Bitcoin fiyatları nedeniyle kimi yatırımcılar 2.000 dolar kadar ziyanda olduklarını ve bunu genel fiyat üzerinden olan bir ziyan olduğunu açıkladı. Bitcoin 12.000 dolar düzeyinde bulunurken, yatırımcıların bu hususta fiyat düşüşlerine daha çok gündemde tutmayı sürdürdükleri tabir edildi.

Bitcoin fiyatı giderek düşerken, bugün tekrar ufak bir yükseliş başladı. Yatırımcılar, kripto para fiyatlarının neden ötürü düştüğü konusunda kimi telaşlara sahip olsa da büyük oranda yatırımcılar düşüşlerin birkaç gün sonra tekrar son bulabileceğini ve fiyatların tekrar yükseliş eğilimine girebilecek olduğunu düşünüyor. Yatırımcılar, kripto para fiyatlarının giderek yükselip yükselmeyecek olduğu konusunda analistlerin ne dedikleri konusuna da kıymet verirken, kimi analistler düşüşlerin 10.000 dolar düzeyine çekilebilecek olduğu konusuda birtakım yeni argümanlar ortaya atabiliyor.

Bitcoin’in giderek düşen fiyatının ne vakit yükselişe dönebilecek olduğu hakkında ise rastgele bir bilgi yok.

Haberin devamı: Bitcoin Giderek Düşen Fiyatına Karşın İlgi Görüyor! birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu