Bitcoin Madencileri Piyasayı Kontrol Ediyor mu?

Bitcoin madencileri, 2020 blok karşılığı yarıya niyet geliri en üst seviyeye çıkarmak için pazarı koordine etmek istiyorlar.

Bu, tanınan tüccar Filb Filb tarafından Bitcoin’in dolar karşılığı olarak 17 Temmuz’da 9,000 dolara yaklaşınca yapılan yeni bir Bitcoin fiyat tahlilinin sonucuydu.

En büyük kripto para ünitesi, bu hafta değişken bir periyot geçirdikten sonra bu hafta değerli bir düşüş kaydetti. Analistler pazarda hangi faktörlerin başkalarını etkilediğini belirlemeye çalışıyor.

Filb Filb, bununla birlikte madencilerin karlılıklarını mümkün olduğunca optimize etmek istediklerini öne sürüyor. Bu nedenle Bitcoin’in bu yıl yeni düşüşler göreceğini sanmıyor. Onlara nazaran durum sıkı formda denetim altında. Durum şöyle özetleniyor:

“Satoshi’nin kendisinin de söylediği üzere emtia maliyetlerinin üretim maliyetini yükseltmesi beklenen olduğuna dikkat çekti. Niçin? Zira madenciler, ünite başına gelir> ünite başına maliyet olan yerlerde talebi satacaklardır. Tıpkı biçimde, toplu olarak gelirler

Madencilikte Gümüş Kaplama Filb Filb’e nazaran, orta değişikliğin büyük olasılıkla 12.5 BTC satış siparişi ile görülebilecek olan mayınlı kripto paralarını satan Bitcoin madencileri cephesinden gelmesi olasıdır (yani, 2020 Mayıs ayında 6.25 BTC’ye düşecek olan mevcut madencilik karşılığı).

Ardından, mevcut marjinal üretim maliyetinin hala düşük olduğu halde, gelecekteki üretim riskinden korunuyorlar.

“Düşüş piyasası yaşanırken her vakit bu 12.5 BTC siparişleri hakkında konuşuyordum.” diyor, “Bu yıl yükseliş piyasasında kayboldular ve 13000’e geri geldiler.” dedi.

Filb Filb, madencilerin yeni yarıya bir baloncuk oluşturmak için satış öncesi mukavele yaptıkları konusunda bir teori olduğunu, bunun da arz problemi ve ünite başına gerçekleştirilebilir gelirlerini en üst düzeye çıkarma fırsatı sunacağını düşünüyor. Akabinde yeni üretim maliyetini savunacak ya da 6.500 dolar Bitcoin fiyat düzeyinde evvelki üretimin iki katına çıkacaklar.

Haber kaynaklarının bildirdiği üzere, Bitcoin madenciliği 2019’da bir dönüşüme uğradı ve karlılığın azalması, dal genelinde beklenenden daha uygun sonuçlara yol açtı ve yeni tesisler açma planlarını yaygınlaştırdı.

Düşük ve buna eşlik eden madencilik eksikliği, Filb Filb zayıf oyuncuları kızdırırken, son haftalarda, madencilik zorluğu rekor düzeylere vurarak pazarın yenilenen rekabetini vurguladı ve Bitcoin ağının bilgi süreç gücünü artırdı.

The post Bitcoin Madencileri Piyasayı Denetim Ediyor mu? appeared first on Kripto Para Haberleri Önderi.

Başa dön tuşu