Bitcoin Tweetlerinin Analizine Ciddi Para Harcanıyor

Bitcoin fiyat tahlili ve birtakım indikatörler nitekim de çok kıymetli. Lakin toplumsal medyada yapılan yayınlar ve atılan tweetler de, en az bunlar kadar büyük bir ehemmiyet arz ediyor. Hususla ilgili olarak bilhassa Bitcoin fiyatının düzgün seviyelere çıkmasının akabinde başlatılan çalışmaların değeri çok büyük. Bu mevzu hakkında ünlü haber kaynağı Reuters’de paylaşılan gelişme de çok ilgi alımlı.

Buna nazaran, kripto para kesiminin dev yatırımcıları, ferdî yatırımcıların anlık psikolojisini ve hissini çözmek için kolları sıvamış durumda. Toplumsal medyada atılan Bitcoin ve kripto para tweetlerinin tahlili için çok önemli oranda para ödeyen firmalar, bu sayede süreci daha ykaındna tahlil etmeye ve piyasa davranışını anlamaya çalışıyor.

Konu hakkında bir yorum yapan Elwood Yatırım Danışmanlığı firması CEO’su Bin Ren, toplumsal medyada son devirde fiyat varsayım algoritmaları üzerine çalışıldığını söyledi. Fiyat algoritmalarının, temel manada yapılan toplumsal medya paylaşımlarını ele aldığı ve bu alanda yatırımcı psikolojisini ölçmeye yaradığını söz eden Ren, bu hizmet için dev firmaların milyonlarca dolar ödediğinin de altını çizdi.

Sosyal medya kullanıcıları da, bu haber üzerine önemli yorum yaptı ve bunun hayli mantıklı ve akılcı bir yaklaşım olduğundan dem vurdu.

Bitcoin Tweetlerinin Tahliline Önemli Para Harcanıyor yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu