Tom LEE “Blockchain Economy 2020” İçin Tekrar İstanbul’da!

Türkiye’deki yatırımcı ve kripto para topluluğuyla birinci sefer, sadece Şubat ayındaki birinci konferansta bir ortaya gelen Tom LEE’nin Blockchain Economy 2020 için iştiraki katılaştı. Ünlü Wall Street analisti Tom LEE, Şubat 2020’de İstanbul’da gerçekleşecek, MENA ve Avrasya bölgesinin en büyük kripto para konferansının ikincisinde de ana konuşmacı olarak yer alacak.

Türkiye tüm MENA ve Avrasya bölgesindeki kripto para topluluğu ismine cazip bir buluşma merkezi olmaya devam ediyor. Hasebiyle bölge ülkelerden çok daha geniş bir iştirakle, yatırımcı, uzman, yayıncı ve girişimcilerin tecrübelerini çeşitli etkinliklerle özgürce paylaşabilecekleri konferans, 2020 başı ve devamında kripto para dünyasının geleceğini tüm taraflarıyla ele alacak. 2020 konferansının husus başlıkları ortasında blockchain teknolojisi ve kripto paraların yanı sıra Yapay Zeka, Kuantum Teknolojisi ve Big Veri da yer alacak.

60 ülkeden 3.000’den fazla iştirakçinin yer alacağı konferans için erken periyot bilet satışları ise başladı. Avantajlı bilet satışları 1 Eylül’e kadar devam edecek, sonrasında iştirakçiler olağan devir biletleriyle iştirak sağlayabilecekler. Ek olarak 2020 konferansı için iki çeşit bilet tipi bulunuyor; iki gün boyunca tüm oturumlara iştirak sağlayacak “standart” biletin yanı sıra dileyen iştirakçiler fuar alanında çeşitli blockchain tabanlı şirketler ve temsilcileriyle networking yapabilecekleri “ziyaretçi” bileti satın alabilecekler.

Blockchain Economy 2020 için tüm hazırlıklar devam ederken, Avrupa, MENA ve Avrasya bölgesinden katılacak başka sürpriz ana konuşmacılar, sponsor ve blockchain tabanlı teşebbüsler yakında web adresinde yayınlanacak. Konferansla ilgili tüm ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz:

https://tr.investing.com/education/conferences/blockchain-economy-636

Başa dön tuşu