Bitcoin Yeniden Psikolojik Seviye 10.000 Doların Üzerinde

Dün 10.000 doların altında süreç görmeye başlayan Bitcoin fiyatı tekrar 10.000 doların üzerine çıktı. Son 24 saatte en düşük 9.500 dolar düzeyini gören Bitcoin, TSİ 08:30’da 10.000 doların üzerine çıktı.

10.000 dolar düzeyi hem long hem de short durum bakımından ruhsal bir düzey. Bu düzeyin üstünde short durumlarda inanılmaz bir düşüş görülüyor.

Twitter’da B.Biddles ismiyle bilinen kripto para analisti, Bitcoin’in farklı sinyaller verdiğini belirterek “Bir şey kesin ki, BTC’nin mizah yeteneği var. Birçok short buyruklar artık short değil” değerlendirmesinde bulundu ve sonuç olarak bu yükseliş ile yatırımcıların büyük çoğunluğu short buyruklarını kapattılar. Analiste nazaran, Bitcoin’in makro sinyalleri tekrar boğa koşusunu işaret ediyor.

Deneyimli trader Richard Heart, Bitcoin’in volatilitesine bakarak endişelenecek bir durum olmadığını söylüyor. Heart “Bitcoin’in şu an 200 dolar düzeyinden 100x yaparak 20.000 dolara çıktığı vakte nazaran daha volatiliteli olduğunu çoğunuzun bilmediğine bahse girerim. En son, yalnızca 2 aylık vakitte 20.000 doları gördük. Birden fazla vadeli süreçlerin kurumsal yatırımcılar ve öteki oyuncuların volatiliteyi azaltacağını düşündü, fakat azaltmadı.” dedi.

Bitcoin vadeli süreçler yatırımcısı Jim Lurio, bu yıl Bitcoin için long konum açtığını söylemişti. Kısa vakit evvel bir açıklama daha yapan Lurio, piyasanın yüksek volatiliteli olduğunun altını çizerek uzun vadede boğa imgesi vermesine karşın kısa vadede iniş ve çıkışların olacağını belirterek long süreçlerine orta verdiğini söyledi.

Haber İçeriği: Bitcoin Tekrar Ruhsal Düzey 10.000 Doların Üzerinde

Başa dön tuşu