Gıda Takibinde Blockchain Kullanımı Durmadan Artıyor

Blockchain teknolojisi giderek daha fazla gelişiyor ve şirketler bu teknolojinin ‘nimetlerinden’ yararlanmak için ne gerekli ise yapmaya çalışıyorlar. Blockchain teknolojisi ile deniz eserlerinin takibi çok daha kısa ve süratli olduğu için takip emelli olarak en çok Blockchain teknolojisi tercih edilmeye çalışılıyor. İngiltere ve ABD’de deniz eserleri satışı yapan ticari şirketler IBM (NYSE:IBM) ile şimdiden farklı onlarca eserler üzerinde görüşmeler düzenlerken, Blockchain teknolojisinin başta deniz eserleri olmak üzere tüm dünyada besin takibinde rakip takip sistemlerinin önünde yer alması ve bugünün takip sistemleri satışı yapan şirketlerini şayet yeni değişime bu şirketler ayak uyduramazsa sıkıntılar yaratabileceği düşünülüyor.

IBM’in bu mevzuda başkan şirket olması nedeniyle büyük devler IBM’i eser konusunda daha çok ön planda tutuyor ve Blockchain teknolojisi için en çok IBM ile ortak çalışmak istiyor. Blockchain teknolojisinin geleceği açısından bu cins gelişmelerin geleceğe faydalı olduğu kesin.

Haberin devamı: Besin Takibinde Blockchain Kullanımı Durmadan Artıyor birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu