Bitcoin’de Hareket Giderek Katılaşıyor

Bitcoin aslında başlarda bir ödeme aracı olarak hayatımıza girdi fakat gelinen noktada başkan kripto para ünitesinin farklı bir yere gerçek evrildiğini görmek mümkün.

Başlarda şahıstan şahsa merkeziyetsiz bir ödeme aracı olarak hayatımızda yer eden ve bunu bilinmeyen bir halde yapan Bitcoin, gelinen noktada ise artık devletler için rahat bir biçimde takip edilebilen bir yapı haline geldi.

Bu durum da aslında Bitcoin’in farklı bir istikamete yanlışsız evrilmesine yol açtı ve şu an için Bitcoin, nitekim de tam bir paha saklama aracına dönüştü.

Birçok kişinin dijital altın olarak tabir ettiği başkan kripto para ünitesi, her geçen gün altın olmaya gerçek bir adım daha atıyor.

Birçok yatırımcı tarafından bedel saklama aracı olarak alınan ve adeta bir risk belirteci olarak kıymet gören Bİtcoin’in bu tarafını doğrulayan bir data de Coin Metrics isimli şirketten geldi.

Yapılan açıklamaya nazaran, son bir yıllık süreç boyunca elinde Bitcoin tutan kişi sayısı arttı. Buna eş vakitli olarak Bitcoin’lerin hareket suratı da azaldı. Bu durum da, aslında Bitcoin’lerin beşerler tarafından her geçen gün daha da büyük bir paha gördüğünü bizlere söz ediyor.

Bitcoin’de Hareket Giderek Katılaşıyor yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu