Bitmain Halka Arza Hazırlanıyor

Dünyanın en büyük kripto para madencilik şirketlerinden birisi olan Bitmain, borsalarda listelenip halka arz olmak istiyor. Daha evvel Hong Kong’da bu türlü bir IPO müracaat yapan fakat aksilikler ile karşılaşan şirket artık de bu teşebbüslerini ABD’de yürütüyor.

Özellikle kripto para madenciliği manasında çok güçlü aygıtlar üreten ve elinde çok büyük bir kripto para madencilik havuzu bulunduran Bitmain, Amerika pazarına girmek için hazırlıklarını tüm süratiyle sürdürüyor.

Henüz Bitmain kanadından resmi bir açıklama gelmese de, argümanlar şirketin halka arz etapları için gerekli çalışmaları tamamlamak üzere olduğu tarafında.

Ülkemizde de birçok madencinin tercih ettiği Bitmain’in madencilik aygıtları her ne kadar 2018 yılında kripto paraların önemli düşüşler yaşaması sebebiyle popülerliğini yitirmiş olsa da artan fiyatlar insanları tekrar madencilik bölümüne kaydırmış durumda. Araştırmalara bakıldığı vakit ise son artışlardan sonra bilhassa Bitcoin ve Ethereum madenciliğinin önemli bir artış gösterdiği söz ediliyor.

Haberin devamı: Bitmain Halka Arza Hazırlanıyor birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu