Brian Armstrong, Donald Trump’ın Bitcoin Tweetini Yorumladı

Kripto para bölümü son devirde hem fiyat hem de gelişmeler olarak çok sıcak günlerden geçiyor. Bilhassa Facebook’un Libra projesinin ortaya çıkması ile birlikte, Bitcoin ve başka kripto para üniteleri ile ilgili olarak farkındalık da artmış durumda ve bu süreç, aslında kripto para bölümünün en değerli isimlerinin ilgisini çekiyor.

Son olarak Amerika Birleşik Devletleri lideri Donald Trump’ın Bitcoin’i eleştiren bir tweet atmasının akabinde kripto para bölümünün önde gelen isimleri mevzuya ait değerlendirmeler yaptı. Bu değerlendirmelerden bir tanesi de Amerika’nın en ünlü kripto para borsalarından birisi olan Coinbase’in kurucusu ve CEO’su Brian Armstrong’dan geldi.

Başarılı isim, Trump’ın tweetinin aslında Bitcoin’in nerelere geldiğinin bir delili olduğunu tabir ederken, kelamlarına şunu ekledi:

”Aslında bu tweeti pandoranın kutusunun açıldığını söyleyerek kıymetlendirebiliriz. Trump zati eleştirmeyi seven bir adam ve Bitcoin’e de karşı çıkması aslında temel olarak pek sürpriz değil. Zira Bitcoin kimsenin güdümünde ve denetiminde değil. Lakin elbette Bitcoin nerelere geldi, bu da kıymetli. Birinci başta seni görmezden gelirler, sonrasında da sana gülerler, ondan sonra da seninle arbede ederler. En sona geldiğinde ise kazanan sen olursun. Bence şu an Bitcoin bu anolojide üçüncü sırada yer alıyor.”

Brian Armstrong, Donald Trump’ın Bitcoin Tweetini Yorumladı yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu