Çin Madencilik Yasaklarını Neden Tam Uygulamıyor?

Pekin idaresi kripto para madenciliği yasaklarını uygulasa bile tam olarak bu yasakları hiçbir vakit uygulamadı. Çin’de kripto para ünitesi madencilerine yönelik baskılar devam ediyor olmasına karşın şimdi hiçbir yatırımcı önemli yaptırımlar ile karşı karşıya kalmadı. Mahallî Pekin merkezli gazeteler ve internet siteleri kripto para madenciliği yasaklarının şimdi tam olarak Çin vatandaşlarından bir karşılık bulmadığını ve yasaklar nedeniyle kripto para madenciliğini bırakan Çinlilerin yalnızca devasa oranlarda madencilik yapan kimseler olduklarını, bunlarında ekseriyetle farklı Batılı ve gelişmiş, insan haklarının çok yeterli seviyede tutulduğu ülkelere gittiklerini ve Çin’i terk ettiklerini yazıyor*

Kripto para madenciliği yasakları hakkında Pekin yönetimide yakın vakitte açıklanan bu yasakların uygulanıp uygulanmadığını denetlemek konusunda muhakkak bir kritere sahip değil. Takımların bu bahiste kontrol yapabilmesi için çok sayıda beşere muhtaçlığı var ve bu Pekin için daha büyük ekonomik kayıp demek.

Bu sebeple Pekin’in %100 kripto paralara dair yasakları uygulaması yakın vadede pek fazla mümkün olabilecek üzere görünmüyor ve giderek daha değişik sonuçlar alınıyor.

Haberin devamı: Çin Madencilik Yasaklarını Neden Tam Uygulamıyor? birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu