Dev Yönetici: Bitcoin 356 Bin Dolar Olacak

Kripto para dalının en büyük firmalarından birisi de Pantera Capital. Bilhassa Bitcoin ve kripto para odaklı bir yatırım şirketi olarak vazife yapan firma, birebir vakitte işin teknoloji tarafında da elini taşın altına güçlü bir biçimde sokmuş durumda.

Birçok blockchain ve kripto para şirketine, yaptığı uzun ve titiz değerlendirmeler sonucunda yatırımlar yapan firmanın CEO’su Dan Morehead de, dalın en önde gelen isimlerinden birisi olarak gösteriliyor.

Morehead, Bitcoin ile ilgili olarak fiyat iddialarında bulunurken, söyledikleri sahiden de dikkat alımlı. Başarılı isim, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Şu anda Bitcoin elbette bir döngüde. Bu döngü bizi nereye götürür, o ise büyük bir soru işareti. Biz de bu mevzuda ağır ve titiz bir çalışma yaptık. Varsayımlarımıza nazaran, Bitcoin yıl sonunda 42 bin dolar olacak. Bu çizgi tahmni ettiğimiz üzere devam ederse, Bitcoin 2020’de 122 bin dolar, 2021’de de 356 bin dolar olacak. Elbette bu bizim için kusursuz bir senaryo olur. Buna nazaran yatırım yapmak ise bireylerin kişisel olarak vereceği bir karar.”

Pantera Capital CEO’su ayrıyeten Bitcoin’e inanan bireyler olarak, şüphesiz bir gün kazanacaklarını ve vaktin da bunu gösterdiğini kelamlarına ekledi.

Dev Yönetici: Bitcoin 356 Bin Dolar Olacak yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu