Digital Currency Group’un CEO’suna Göre Kaliteli Altcoin Almanın Zamanı Geldi

Bitcoin’in yükselişi karşısında altcoinler büyük ölçüde kıymet kaybetti ve bu kıymet kaybı son vakitlerin en yüksek düzeyine ulaşmış durumda. Kimi altcoin BTC bazında tüm vakitlerin en düşük düzeylerini gördü.

Bitcoin rallisine altcoinlerin ne vakit ayak uyduracağı hala karşılıksız bir soru. Kripto para alanındaki en büyük risk sermayesi şirketi Digital Currency Group’un CEO’su Barry Silbert, tam da bu bahse parmak basarak değerli bir değerlendirmede bulundu.

Silbert, Twitter hesabından Bitcoin (BTC) ile artık aliteli altcoinleri almanın vaktinin geldiğini hissetmeye başladığını ve altcoinlerin tabana vurduğunu düşündüğünü söz ettiği bir tweet attı.

Silbert’ın tweet attığı sırada Bitcoin 13.000 dolardan süreç görüyor ve en büyük altcoin Ethereum, Bitcoin’e karşı son 2, 2.5 yıldan bu yana görmediği düzeyleri test ediyordu. En büyük kripto para ünitesinin 12.000 doların altına düşmesi ile birlikte altcoinler BTC bazında bir ölçü yükseldi. Dolar bazında ise birinci 20 altcoin büyük oranda bedel kaybetmiş durumda.

Haber İçeriği: Digital Currency Group’un CEO’suna Nazaran Kaliteli Altcoin Almanın Vakti Geldi

Başa dön tuşu