Düşüşlerin Tek Suçlusu Balinalar Mı?

Kripto para ünitelerinin düşen fiyatları karşısında kripto para yatırımcılarının nasıl karar vermesi ve neler yapması gerektiği hakkında derinden niyetleri çok daha fazla artış eğilimine geçti. Binlerce dolar bedel kaybı gören kripto paraların giderek yükselen fiyatlarına karşın bir anda yaşanan ve beklenmedik olan bu son fiyat düşüşlerinden sonra binlerce yatırımcı da önemli sıkıntılar ile karşı karşıya kaldı. Yatırımcılar, 14.300 dolar düzeyi beklentisine ilerlerken, bir anda 13.000 dolara, akabinde 12.000 dolara, akabinde 11.000 dolara ve çabucak akabinde 10.900 dolar düzeylerine hakikat ve daha düşük düzeylere düşüşler olması yatırımcıları endişelendirdi.

Bitcoin sahipleri, kısa müddet içerisinde fiyat düşüşlerinin düzelip düzelmeyecek olduğunu merak ediyor iken, kimileri da bu fiyat düşüşlerinin gerisinde yatan ögelerin en kıymetlisi olan balinaların tek hatalı olup olmadığını merak ediyor.

Aslında balinalar bu cürümde %80 hisse sahibi. Balinaların büyük oranda yaptıkları kar satışları sonucunda kripto para piyasası önemli oranda düşüş eğilimi gösterdi. Balinalar tarafından satışların devam etmesi gerisinden piyasada olağan kripto para yatırımcıları da satış yapınca piyasada önemli bir çatlak oluştu ve düşüşler birdenbire bir anda tetiklenmiş oldu.

Haberin devamı: Düşüşlerin Tek Hatalısı Balinalar Mı? birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu