Enerjisa araç şarj istasyonu ağı Eşarj, 255. istasyonunu açtı

Enerjisa’nın geçen yıl satın aldığı elektrikli araç şarj istasyonu ağı Eşarj 255. istasyonunu açtı.

Şirketin açıklaması şöyle:

Enerjisa Güç’ün geçtiğimiz yıl satın aldığı Türkiye’nin en yaygın elektrikli araç şarj istasyonu ağı olan Eşarj, 255. istasyonunu Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Etraf Otoyolu’nda açtı.

Türkiye genelinde 24 vilayette 255 nokta ile en yaygın elektrikli araç şarj istasyonu ağı haline gelen Eşarj, ICA ile gerçekleştirdiği işbirliği doğrultusunda Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Etraf Otoyolu güzergâhında elektrikli araçlar için birinci süratli Eşarj istasyonunu hayata geçirdi.

Kuzey Etraf Otoyolu üzerinde hizmet veren dinlenme tesisleri Bi Mola Işıklar ve Bi Mola Fenertepe’de bulunan süratli Eşarj istasyonları, bir elektrikli aracı ortalama olarak 15-20 dakika içerisinde 100 km menzil alacak halde güç kaynağıyla dolduruyor.

Türkiye’de 2008 yılında faaliyete geçen Eşarj, şarj istasyonları satışı ve sarj istasyonu ağı konseyimi alanında faaliyet gösteriyor ve bugün itibariyle Türkiye’de 1.600’ün üzerinde müşterisi bulunuyor. Eşarj, yaygın istasyon ağı ile hem kent içi güzergahlarda hem de şehirlerarası yollarda elektrikli araçlar ile seyahati kolaylaştırıyor.

-iDeal Haber Merkezi-

Başa dön tuşu