Ethereum Ağında Günlük İşlem Sayısı1 Milyonu Geçti

Kripto para bölümünün en başarılı projelerinden birisi olan Ethereum ağında, günlük yapılan süreç sayısı dün itibariyle bir milyon sayısını geçti ve bu durum, kripto para kesiminde değerli bir data olarak paylaşıldı.

Ethereum ağı ile ilgili istatistiki bilgileri paylaşan ve adeta Ethereum ağının bilgi bankası olarak gösterilen Etherscan isimli web sitesinde yer alan bilgilere bakıldığında, Ethereum ağında günlük süreç sayısının dün itibariyle günlük bazda bir milyonu geçtiği tabir ediliyor. Bu sayıya Ethereum ağıda en son ulaşılan tarih ise Mayıs 2018’di.

Etrhereum ağında yaşanan bu gönderim sayısı ve süreç ölçüsü artışının ise ana sebebi, kripto para dalında yaşanan artış ve hareketlenme olarak gösteriliyor. Bitcoin fiyatları hem olumlu hem de olumsuz manada önemli biçimde keskin hareketler göstermeye başladı ve bu durum da süreç sayısına yansımış durumda.

Ancak bu süreksiz duruma ek olarak Ethereum ağında son devirde önemli bir merkezi olmayan uygulama atağı yaşandığını da söylemek gerekiyor. Diar isimli kripto para şirketinin paylaştığı bilgilere gçre, Ethereum ağındaki merkezi olmayan ağların sayısı ve bunların tesiri, her geçen gün biraz daha artıyor. Bu durum da Ethereum’daki süreç sayısına çok olumlu tesir ediyor.

Ethereum Ağında Günlük Süreç Sayısı1 Milyonu Geçti yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu