Ethereum’un Liderliği Alacağını Bekleyenler Hayal Kırıklığı Yaşadı!

Kripto para ünitesi Ethereum her vakit olmasa da %95’lik oranla 2. sırada olan altcoin önderi pozisyonunu daima korudu ve beşerler Ethereum’u bu tarafı ile tanıdı. Ethereum, giderek artan süreç hacmi ve piyasa fiyatı ile birlikte piyasa hacmi açısından da kıymetli bir yere sahip oldu. Artık günümüzde kripto para kelam konusu olunca BTC kadar olmamasına karşın Ethereum ile ilgili birçok bilgi bulunuyor ve beşerler Ethereum’un bir kripto para yatırımı olduğunu bilebiliyorlar. Bitcoin kadar bedeli olmayan lakin buna karşın insanların ilgisini çeken 2. büyük kripto para ünitesinin giderek yükselen bu bedeli yatırımcılarda karşılık buluyor.

Neden Ethereum 1. olamadı? Bitcoin’in yerinin daima Ethereum’un liderliği ile değişecek olduğu argüman edilir ve bunun 2019 yılı öncesinde olabilecek olduğuna dair bile bilgiler paylaşılırdı. Beşerler, Ethereum almak ve satmak ile ilgili binlerce akıl alışverişi yaptılar fakat Bitcoin’in tahtını hiçbir kripto para sallayamadı ve görünen o ki uzun vadede Libra üzere kripto paralar Ethereum’un pahasını azaltıp Bitcoin’in liderliğini arttırabilecek konumda üzere duruyor.

Haberin devamı: Ethereum’un Liderliği Alacağını Bekleyenler Hayal Kırıklığı Yaşadı! birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu