Huobi, Mevcut HUSD Sisteminden Yeni ERC-20 Tokene Geçiyor

BTC MAGAZİN – Kripto para haberleri, Bitcoin haberleri, ethereum haberleri, Blockchain haberleri, kripto para tahlilleri ve uzmanlardan piyasa yorumları

Huobi, HUSD tokenini, mevcut stabil coin sisteminden ERC-20 tokenine, kripto teşebbüsleri Stable Universal Limited ve Paxos Trust Company ile iştirak yaparak geçirecek.

17 Temmuz’da yayınlanan basın açıklamasına nazaran, Stable Universal, New York Eyaleti Mali Hizmetler Departmanı tarafından düzenlenmiş Paxos’un rezervinde tutulacak ve ABD Doları’na sabitlenecek olan yeni bir ERC-20 HUSD Token geliştirecek. Huobi, HUSD Token’i listeleyen birinci platform olacak.

Önümüzdeki günlerde Huobi, mevcut HUSD sisteminden yeni ERC-20 jetonuna geçecek ve daha sonra öbür kripto para ünitesi borsalarında, cüzdanlarda ve platformlarda satışa sunulacak.

Süreç boyunca Stable Universal, kullanıcıların HUSD’yi teğe bir ABD Doları olarak satın almalarına müsaade verecek. Ek olarak, Stable Universal akıllı mukavele kontrolleri ve zincir içi süreç izlemesi yapmak için üçüncü taraflarla birlikte çalışacak.

Haziran ayının sonlarında Huobi, ülkenin “çok değerli ve umut verici bir gelecek piyasası” olduğu için önümüzdeki 12 ay boyunca Türkiye pazarında ağır bir formda hareket edeceğini açıkladı.

The post Huobi, Mevcut HUSD Sisteminden Yeni ERC-20 Tokene Geçiyor appeared first on BTC MAGAZİN.

Continue reading on BTCMagazin

Başa dön tuşu