Binance CEO’su: Merak Etmeyin, Alt Ralli Gelecek

Binance CEO’su Changpeng Zhao, yaptığı açıklamada kripto para piyasalarına ait konuştu. Başarılı yönetici, bahse ait yaptığı yorumlarda son periyotta dingin bir seyir gösteren ve neredeyse 20 aydır Bitcoin’in altında ezilen alt piyasasına ait tabirler kullandı ve er ya da geç bir alt koin rallisinin geleceğini söyledi.

Kripto para kesiminde, bilhassa de Türkiye’de, birçok kişi alt koin konusunda aykırıda kalmış durumda. Bu aykırıda kalım sürecinin akabinde birçok kişi gözünü mümkün bir alt ralliye çevirmiş durumda.

Bitcoin’in yaşadığı büyük artış esnasında dolar bazında artsalar da, Bitcoin’e karşı çok önemli biçimde paha kaybeden alt koinler ile ilgili konuşan Zhao, kesimin son periyotta daha istikrarlı bir hale geldiğini aktarırken, şunları ekledi:

”2017’de bir ICO çılgınlığı oldu ve o devir beşerler çok önemli ölçüde paralar kazanma yoluna gitti. Lakin elbette o dönemki piyasa kuralları ile şimdiki ortasında çok büyük farklar var. Artık birçok proje, başarısız olmaya mahkum durumda. O projeler artık yerini çok daha kaliteli ve başarılı projelere bırakıyor. Sanayi de bu alanda daha çok gelişiyor. O sebeple bir alt ralli gündemde olacaktır. Birazcık daha sabır göstermek lazım. Sabrın sonu hakikaten de iyi olacak. Bence bir alt ralli çok yakında.”

Binance CEO’su: Merak Etmeyin, Alt Ralli Gelecek yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu