Jack Grealish ve Oliver Heldens, OKX Collective Metaverse’te özel DJ performansı sergiledi

Future house’un öncüsü Oliver Heldens, türünün ilk örneği olan “Mixing in the Metaverse” DJ setinde, Manchester City oyuncusu Jack Grealish ile birlikte sahne aldı. Bu özel müzikal performansta Grealish ve Heldens’in bir araya gelerek oluşturduğu yeni bir parça da yer aldı.

Web3 ekosisteminin geleceğini inşa etmede öncü bir rol oynayan teknoloji şirketi OKX, Manchester City’nin yıldızı Jack Grealish ve efsanevi DJ Oliver Heldens tarafından OKX Collective Metaverse’te icra edilen özel bir DJ seti performansına ev sahipliği yaptı. 

“Mixing in the Metaverse”te, hem ünlü İngiliz futbolcu hem de kendisine turntable enstrümanı başında koçluk yapan Heldens’in meta-insan avatarları tarafından icra edilen 15 dakikalık bir DJ seti yer aldı. Metaverse’te inşa edilen fütüristik bir stadyumda gerçekleştirilen konser tadındaki bu etkinlikte, Grealish ve Heldens yarattıkları yeni ve özel bir parçayı ilk kez sergileme fırsatı buldu.

 Metaverse’te ilk DJ’lik deneyimimin gerçekleşeceği aklımın ucundan bile geçmezdi!

OKX Collective Metaverse’ün eşsiz bir ortam olduğunu ifade eden Jack Grealish, “Müziği çok seviyorum, uzun zamandır da DJ’lik yapmayı denemek istiyordum ancak Metaverse’te ilk DJ’lik deneyimimin gerçekleşeceği aklımın ucundan bile geçmezdi! Bu özel iş birliğimizi Oliver gibi efsanevi bir DJ ile beraber dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımla paylaşmak benim için büyük bir onur.” dedi.

OKX’ten, Manchester City iş birliğiyle üçüncü Metaverse deneyimi

OKX’in Küresel Pazarlama Direktörü Haider Rafique konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Manchester City iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz üçüncü Metaverse deneyimimizde, Jack’in future house türünün efsanesiyle birlikte sahneledikleri müthiş performansı izlemek için sanal dünyaya adım atıyoruz. Bu ayrıcalıklı deneyim, futbol hayranlarını sevdikleri oyuncularla buluşturmak adına hazırladığımız eşsiz ve sürükleyici taraftar deneyimlerine harika bir örnek.” ifadelerini kullandı.

OKX Collective Metaverse’ünü ziyaret eden futbolseverler, defans oyuncusu Rúben Dias’ın Metaverse eğitimine ve İlkay Gündoğan’ın “özel taktikler kursu” deneyimlerine tekrar erişim sağlayabilecek. Ayrıca Metaverse’teki yarışmalara katılarak, maç biletleri ve takım antrenmanlarına katılım hakkı da dahil olmak üzere pek çok ayrıcalıklı ödül kazanabilecek.

Başa dön tuşu