Kaos Haberleri Bitcoin’i 800 Dolar Yükseltti

Giderek artan global kaoslar daima olarak yatırımcıların istikamet değişimine sebep oluyor ve beşerler artık kripto para yatırımı ile ilgili ne düşündüklerini söz ederken, medyada çıkan gündem olaylarını da daha yakından takip etmenin kendileri için bir mecburilik olduğunu belirtiyor. ABD, Rusya, Avrupa’nın bugün neredeyse tıpkı vakitte toplanması ve üst seviye yetkililerin görüşmelerini iptal ederek başkentte görüşmeler yapması üzerine birtakım argümanlar ortaya atıldı.

Kimisi dünyayı uzaylıların bastığını, kimisi İran’a füze saldırısı olacağını, kimisi ise ABD Lideri Donald Trump’ın öldüğünü sav etti. Hiçbiri gerçek çıkmadı lakin bu kısa vakitte Bitcoin bu olayların medyada gündeme gelmesiyle 800 dolar paha kazandı. Bitcoin 800 dolar paha kazanırken, bu olayların daha sonra palavra olduğu ve rastgele bir ulusal acil durum ilanı yahut liderin sıhhat sıkıntısının olmadığı ortaya çıkarıldı. Bitcoin bu haberlerden sonra düşüş göstermezken, fiyat artışlarının bir müddet daha devam etmesi gündemdeki düşüş haberlerini biraz olsun hafifletmiş oldu. Bitcoin’in kısa vadede 11.000 doları görmesi mümkün olsa da 15.000 doları görmesinin mümkün olamayabileceği bedellendiriliyor.

*Bitcoin 20 bin dolar rekorunu bu sene kıracağı tezlerine karşın düşüş eğilimi sonrasında bu beklenti de şimdi bir argüman olmayı korumakta.

Haberin devamı: Kaos Haberleri Bitcoin’i 800 Dolar Yükseltti birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu