Kripto Borsası Coinbase Ticaretten Fazlasını Amaçlıyor

Amerikan’ın büyük kripto borsası ve cüzdan servisi Coinbase’nin CEO’su Brian Armstrong çeşitli açıklamalar yaptı. Firmanın bundan beş yıl sonra alım satım bahsiyle daha az ve benimsenme mevzusuyla daha fazla ilgili olacağına inanıyor.

Coinbase Kripto Sanayisini Birbirine Bağlayacak Armstrong, firmasının kripto sanayisindeki insanları birbirine bağlamasını istiyor. 19 Temmuz’daki LAKİN oturumunda konuşan Armstrong, beş yıl içindeki şirketin vizyonunu sundu. Ve kripto borsası Coinbase’i yalnızca bir kripto ticareti hizmet sağlayıcısı olarak değil, kriptoyu benimsemeye iten daha üniversal bir varlık olarak gördüğünü lisana getirdi.

Armstrong’un açıkladığına nazaran şirketin beş yıllık gayeleri bu görüşe hizmet edecek. Pazardaki insanları birbirine bağlayarak ve kripto para ünitelerini yalnızca bir ticaret ögesinden daha fazla kullanmak amaçlanacak. Böylelikle Coinbase insanların kripto para ünitelerini kullanmalarına yardımcı olarak bir kripto topluluğu haline gelecek. Bu topluluk genişletilerek global kripto iktisadının büyümesine yardımcı olma misyonu tamamlanacak.

Bu bağlamda Armstrong, kısa mühlet evvel Coinbase’de kripto kredisi ve marj alım satımını mümkün kılmak için yapılan hazırlıklarını anlattı. Bunun yanı sıra teşvik edilen kripto eğitim programı Coinbase Earn üzere birtakım yeni Coinbase gelişmelerinden de bahsetti. Armstrong açıklamasında şu kelamlara yer verdi:

“Beş yıl içinde, bundan daha da fazlasına sahip olacağımızı umuyorum. Önceliği kripto olan binlerce şirket olacak. ”

Armstrong Borsadan Ayrılanlara Takviye Oluyor Armstrong, Coinbase’den ayrılan bireylere kendi kripto projelerini yürütmeleri için dayanak veriyor. Coinbase’in kripto adaptasyonu şoför misyonunun bir kesimi olarak Armstrong, yeni başarılı bir kripto projesi başlatmak için şirketten ayrılmaya karar veren eski Coinbase çalışanlarına karşı olumlu tavrını tabir etti. Coinbase CEO’su, mevcut “Coinbase mafyası” terimine dikkat çekti ve başarılı bir kripto şirketi işletmek için Coinbase’den ayrılan yaklaşık on kişiyi hatırladı.

Armstrong, insanların sahiden Coinbase’den öğrenmek istediklerini ve daha fazla benimsenmek için bilgilerini yaymak istediklerini lisana getirdi. Bu nedenle eski çalışanlarını teşvik etti. Armstrong “Sadece daha fazlasını yapmaya devam edeceğiz” dedi ve yeniden de Coinbase’in çok eserli bir şirket olduğunu ekledi.

12 Temmuz’da, Armstrong, ABD Lideri Donald Trump’ın kısa mühlet evvel paylaştığı anti-Bitcoin (BTC) tweetinin, kripto sanayisinin global güçlerden bağımsız olduğunu belirtti. Ve bu güçlerin kriptoyu durduramayacağını belirterek diğer bir muvaffakiyetin kilidini açtığını söyledi.

The post Kripto Borsası Coinbase Ticaretten Fazlasını Amaçlıyor appeared first on Kripto Para Haberleri Önderi.

Başa dön tuşu