Üniversite Hastanesinde Sağlıkçılara 3 Yıl İçin 51.800 TL Promosyon Dağıtılacak

Üniversite hastanesi çalışanlarını da kapsayan bu anlaşma, üç yıl için 51.800 TL tutarında promosyon ödemesini içeriyor.

İlk İhale Uzlaşısız Sonuçlanmıştı

Geçtiğimiz hafta düzenlenen ilk promosyon ihalesinde bankalarla uzlaşma sağlanamamıştı. Bu nedenle, Trakya Üniversitesi hastanesinde görev yapan çalışanları da kapsayacak şekilde yeni bir ihale yapılması kararlaştırılmış ve ihale 28 Mayıs tarihine ertelenmişti.

Yeni İhalede Rekor Anlaşma

Rektörlük binasında gerçekleştirilen yeni ihalede, Trakya Üniversitesi’nde görev yapan çalışanlar için 3 yıl süreyle 51.800 TL‘lik promosyon ödemesi yapılacak bir anlaşma sağlandı. Promosyon ihale sözleşmesinin Trakya Üniversitesi Rektörlüğü ile İş Bankası arasında imzalandığı öğrenildi.

Çalışanların Promosyon Talepleri

Üniversite çalışanları, promosyon ihalesinin en az bir yıl süreli olmasını ve 6 ayda bir memur maaşına yapılan zam tutarı ile enflasyon farkının da promosyon anlaşmasına eklenmesini talep ediyor. personel sağlık

Cem Küçük Canlı Yayında Temmuz Memur Maaşını Açıkladı

Cem Küçük Canlı Yayında Temmuz Memur Maaşını Açıkladı

Önceki Promosyon Anlaşması

Trakya Üniversitesi, daha önce 2022 yılında Akbank ile iki yıl süreli 26.300 TL tutarında bir promosyon anlaşması yapmıştı. Ayrıca, 2021 yılında yapılan üç yıllık anlaşma, değişen ekonomik şartlar nedeniyle 2022 yılında yenilenmişti.

Başa dön tuşu