Kripto Para Piyasası Yanıyor!

Kripto para ünitelerinin giderek düşen kıymeti nedeniyle binlerce yatırımcı önemli kimi sıkıntılar ile karşılaşıyor. Yatırımcılar, piyasa hacminin 300 milyar dolar düzeyinden aşağı düşmesi beklentisi için son 1 milyar dolar fark kalması tekrar panik yarattı. Bitcoin fiyatı giderek düşerken, altcoin yatırımları da giderek paha kaybediyor. Bitcoin fiyatı düşüşlerinde en büyük sebep olarak yeniden pazardaki yatırımcıların sürü halinde pazardan çıkması ve pazarda kalan yatırımcıların alım yapmak yerine satış yapmayı tercih etmesinden kaynaklanıyor.

Bitcoin yatırımcılarına nazaran altcoin yatırımlarının bedelinin de düşmesi ile birlikte pazarı daha berbat günler bekliyor olabilir. Birtakım yatırımcılar pazarda 300 milyar dolar düzeyinin altına düşüş olduğu dakika daha büyük satışların tetiklenecek olduğundan ve bunun sonucu Bitcoin’in 10 bin dolar düzeyinin altına düşecek olduğunu düşünüyorlar.

Altcoin alanlar önlemli olmalı Altcoin sahibi olan kripto para yatırımcılarının bu düşüşler karşısında önlemli olması gerektiğini belirten kripto para yorumcuları ise bu cins düşüş aksiyonlarının sonucunda kaybeden tarafın yalnızca yatırımcılar olmadığını, kripto para borsalarının bile bu devirde kayıplar yaşamasının mümkün olduğunu belirtmekteler.

Haberin devamı: Kripto Para Piyasası Yanıyor! birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu