Bitcoin’in Her Geçen Gün Artan Piyasa Hakimiyeti Altcoinlerin Ölüm İlanı mı?

Altcoin piyasası şimdiye kadarki en şiddetli fırtınalardan biriyle karşı karşıya. Bitcoin fiyatı 10.000 doların üzerine çıktığından bu yana altcoinlerin neredeyse tamamı büyük kan kaybetti ve kaybetmeye devam ediyorlar.

“Altcoin Sezonu” geldi, gelecek derken Bitcoin piyasa hakimiyetini uygundan güzele ele almış durumda. CoinMarketCap’in bilgilerine nazaran en büyük kripto para ünitesinin piyasa hakimiyeti yayın sırasında yüzde 64,6 ve bu hakimiyet oranı son 24 saat içinde yüzde 65,83’e kadar çıktı. Bitcoin fiyatı üzere piyasa hakimiyeti de parabolik bir halde yükseliyor.

Bitcoin’in parabolik ilerleyişini takiben en büyük kripto para ünitesi tam manasıyla altcoin piyasasının tüm pahasını emdi ve Bitcoin yükseldikçe tüm altcoinler BTC paritesinde son vakitlerin en düşük düzeyini gördüler.

Birçok piyasa analisti Bitcoin’in piyasa hakimiyetinin yüzde 80’lere kadar geleceği yani kayıpların daha da şiddetli bir biçimde artacağı görüşünde. Buna rağmen kimi piyasa analisti ise mevcut durumdan son derece mutlu. Zira bu sert düşüşü bir alım sinyali olarak pahalandırıyor.

Böylesi bir düşüş Bitcoin’de de görüldü ve Bitcoin fiyatı 3.200 doları gördükten sonra 13.800 dolara kadar yükseldi ve şu sıralar 11.820 dolardan el değiştiriyor. Burada analistlerin değinmeye çalıştığı nokta tam olarak bazen tabanı görmenin uygun bir şey olduğu. Artık birebir şeyin altcoinlerin büyük çoğunluğunda gerçekleşmesini bekliyorlar.

Sonuç olarak altcoinler bir sıçrama yaparsa çok sert bir sıçrama yapacaklar ve herkesin beklediği altcoin dönemi varsayım edilenden daha süratli bir halde gerçeğe dönüşmüş olacak. Lakin bu bahiste büyük bir soru işareti var, o da bu sıçramanın ne vakit olacağı. Bu şu an için tam olarak bir sır.

Haber İçeriği: Bitcoin’in Her Geçen Gün Artan Piyasa Hakimiyeti Altcoinlerin Vefat İlanı mı?

Başa dön tuşu