Kripto Paralar G20’de Yine Gündeme Gelmedi!

Kripto paralar hakkında her G20 doruğunda yeni bir açıklama yapılması ve yeni yapılacak olan açıklama sonucunda Bitcoin ve altcoin yatırımlarının çok daha fazla bedel kazanabilecek olduğunu argüman eden haberler basında çıkıyor. Ne kadar fazla kripto para yatırımı yapan insan olursa olsun G20’den yapılacak olan olumlu bir kripto para açıklamasının bile piyasaya sunacak olduğu katkı son derece fazla olabilir.

24 saat evvel G20 kapanışında yapılan açıklamada tüm G20 ülkelerinin FATF tarafından alınan kararlar ve açıklamalara uygun hareket edecek oldukları ve güvenlik hakkında tüm hususların G20 üyeleri için en önemsenen husus olduğu açıklandı. Bitcoin ve altcoin hakkında yasal olarak nasıl adım atılacak olduğu hakkında rastgele bir basın açıklaması yapılmazken, kripto para pazarını yakından ilgilendiren bu hususlarda G20 üyesi ülkelerin kendilerine ilişkin açıklamaları olsa da toplu bir imza yahut muahede yok.

Kripto para yatırımcılarının giderek artan yasal taleplerini asla karşılamayan birtakım devletler G20’de ortak bir imza isteği olsa da bunu geri çevirebilir. En başta da Suudi Arabistan.

Haberin devamı: Kripto Paralar G20’de Yeniden Gündeme Gelmedi! birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu