Bitcoin 10.000 Dolar Endişesi Yaşatıyor!

Bitcoin fiyatında neler olacağını evvelce bilebilmek mümkün değil. Lakin kripto para analistlerinin makul bir beklentisi var ve bu mevzuda yatırımcıların büyük bir kısmı kripto para pazarında yaşanacak olan gelişmelerin neler olacağı hakkında beklentiler dahilinde hareket ediyor. Kripto para pazarı daima olarak gelişiyor olmasına karşın yatırımcıların büyük bir kısmı kripto para sahibi olmak konusunda yeni adımlar atıyor lakin bu adımlar atılırken birçok kripto para yatırımcısı korkuyor.

Bitcoin fiyatı ne kadar olacak, bu hususun piyasadaki analistler dahil tüm herkes için çok ehemmiyet gösteren bir mevzu olduğunu hatırlatalım. Şayet kripto para piyasasında yaşanan bu gelişmeler bu biçimde ilerleyecek olursa düşüşler 10.000 doların altına kadar sürebilir ve akabinde 5.000 dolar düzeyine kadar düşüş olabilir.

Ancak bu devirde piyasanı beklentisi çok kısa müddet içerisinde tekrar düşüş olup, çabucak akabinde 10.000 dolar düzeyinin görülecek olduğu ile ilgili. Kripto para analistleri yakın vakitte düşüş gerisinden yükseliş bekliyor olsa da kimileri bu düşüşlerin ne kadar sürecek olduğu hakkında hala merak içerisinde ve 10.000 dolar konusunda beklentileri düşük.

Haberin devamı: Bitcoin 10.000 Dolar Tasası Yaşatıyor! birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu