Lojistik Alanında Gelişmeler

2023 yılında ileri gelen firmalar ile çalışarak hızla büyüyen Kargoist, yeni nesil kargolama sistemi hakkında detaylı bilgiler sundu. Kargoist kurucularından olan Alim Yazlı ve İshak Temel yaptığı açıklamalar ile yeni nesil kargolama sistemi hakkında ipuçları sundu. 2024 yılında büyüme hızını yüzde 34 arttıracağını dile getiren Kargoist, günde 30 milyon kargo dağıtımını hedeflediğini ve Türkiye’de scooter ile kargo dağıtan ilk firma olduğunu söyledi.

Lojistik haberleri alanında dikkat çeken Kargoist kurucuları Temel ve Yazlı pandemi döneminin kargoculuk alanında hız potansiyelinin arttığını ve bunun alışkanlık haline geldiğini belirtirken, çalıştıkları bölgelerde iadeli kargo toplama, tahsilatlı teslimat gibi seçenekler ile 24 saatlik bir zaman diliminde ne kadar hızlı olduğumuzu ortaya koyduk diyerek markalarının hizmetini dile getirdi.

Taşımacılıkta Hibrit Dönemi

Kargo sektörünün büyüyen ve en hızlı hale getirmeyi hedefleyen Temel ve Yazlı, aynı zaman da doğayı da koruyarak daha hızlı kargo dağıtmanın önemlerini vurguladı. Scooter ile ilk dağıtım yapan firma olduklarını ve bu durum hem doğayı ve yeşillikleri koruduğu gibi sektörün hızını arttırdığını dile getirirken yeni dönem de hedefledikleri hibrit taşıma sistemi olduğunu söyledi. Bütçeden de tasarruf yaparak yüksek teknolojili araçlardan yararlanarak dağıtım kapasitemizi arttırmayı, çalıştığımız tüm bölgelerde elektrikli araçla dağıtım sayısını arttıracaklarını belirtti. Bir sonraki nesle yaşanabilir bir hayat bırakma tek hedefleri olduğunu da ayrıca belirtti.

https://www.sektornews.com/

Başa dön tuşu