Nouriel Roubini: CZ Sen Bir Ahmaksın!

Binance‘in CEO’su Changpeng Zhao ile kripto para yorumcusu Nouriel Roubini ortasında bir tartışma yaşandı. Kripto para ünitelerini her fırsatta eleştiren ve yerden yere vuran Roubini, kripto paralar ile ilgili her aktifliğe katılmaktan ve her hususta açıklama yapmaktan da asla geri kalmıyor. CZ yaptığı açıklamada Roubini’yi Asya merkezli bir aktiflikte tekrar gördüğünü ve neredeyse her aktiflikte bu ismi gördüğünü belirterek, kendisi ile çelişen bir kişi olduğunu tez etti.

CZ’ye karşılık veren Nouriel ise ”sen bir ahmaksın!” sözlerini kullandı ve kendisinin kripto para aktifliklerine katılmasının kanılarını asla değiştirmediğini belirtti.

Tartışmanın uzun sürmesini bekleyen binlerce kişi bulunsa da ikili ortasında devam edecek muhtemel bir atışmanın hangi taraftan yana olumlu, hangi taraftan yana olumsuz olacağı konusunda merak edilen sorular var. Birisi çok fazla kripto para ünitesi eleştiren kişi iken, CZ ise kripto paralarda geleceğin olduğunu belirten tam zıt karakterler. CZ’ye nazaran Roubini ”gizli Satoshi” olabilir ve bunu muhakkak etmemek için kripto paralar hakkında olumsuz açıklamalar yapıyor olabilir.

Haberin devamı: Nouriel Roubini: CZ Sen Bir Ahmaksın! birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu