Rusya Tekrar Erteledi: Kripto Para Düzenlemeleri Yok!

Türkiye’nin kısa mühlet içerisinde kripto para düzenlemeleri getirmesi beklenmezken, kripto para ünitesi yatırımları giderek daha fazla tehdit haline gelmeyi sürdürüyor. Rusya, kripto para düzenlemelerinin geleceği hakkında çok meseleler yaşayan ve birçok farklı tehdit ve sorun ile karşı karşıya kalan bir ülke. Rusya iktisadı son yıllarda giderek daha berbat bir ekonomik kriz içerisinde ve halk çok büyük bir kriz içerisinde olmamasına karşılık olarak Putin idaresinden ABD yahut Singapur kadar uygun olmasada ekonomiyi düzeltmesini ve daha yeterli bir iktisat vaat etmesini istiyor.

Rusya bugün yapılan ve tez edilen yeni kripto para kanunları açıklamaları şayet doğruysa tekrar çok çok kısa müddet içerisinde uygulanmasına kesin olarak bakılmayan kripto para maddelerini tekrar çıkarmayacak. Kripto para maddeleri hakkında atılacak olan adımların ne kadar müddet içerisinde Rusya’da kripto paraları netliğe kavuşturacak olduğu hakkında ise şimdi rastgele bir bilgi edinmek mümkün olacak üzere görünmüyor.

Rusya, ekonomik olarak giderek daha makus bir duruma gelmeyi engellemek için bir ekip adımlar atmak zorunda kalabilir ancak bu hususta adım atmamasının yahut atamıyor olmasının ardında farklı farklı sıkıntılar ve nedenler var.

Haberin devamı: Rusya Tekrar Erteledi: Kripto Para Düzenlemeleri Yok! birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu