Bir 100 Bin Dolar İddiası Daha!

Kripto para bölümünün ünlü şirketi Morgan Creek’de kurucu üye olarak vazife yapan Pomp lakaplı usta yatırımcı Anthony Pompliano’dan çok konuşulacak bir çıkış geldi. Başarılı isim, hususla ilgili olarak bir haber kaynağına geçtiğimiz günlerde özel açıklamalar yaptı ve Bitcoin fiyatının geleekteki hali ile ilgili olarak sahip olduğu kestirimleri ve ön görüleri paylaştı.

Son periyotta sıkı bir yükseliş yaşayan bu yılın başından bu yana, önemli bir artış gösteren Bitcoin, şimdilerde ise 12 bin dolar bandına kadar gelmiş durumda. Geçtiğimiz son on on beş günlük mühlet içerisinde de 14 bin dolara kadar çıkan lakin daha sonra sert bir düşüş yaşayan Bitcoin için çok olumlu konuşan isimler ortasına katılan Pomp’a nazaran, bu yükselişin sonucunda Bitcoin 2021 yılında ‘çok yüksek bir ihtimalle’ 100 bin dolar olacak.

Madencilik konusunda yaşanan gelişmelere ek olarak kurumsal yatırımcıların da kesime girmeye başladığını söz eden başarılı isim, tıpkı vakitte regülasyonlar konusunda yaşanan olumlu gelişmelere de dikkat çekti. Pomp, gelecek yılın Mayıs ayında yaşanacak blok mükafatı yarılanmasının da değerli olduğunu söylerken tüm bu faktörlerin Bitcoin fiyatını 100 bin dolara dek çekebileceğini vurguladı.

Başarılı isme nazaran, bu olasılığın gerçekleşeceği tarih ise 2021 olacak. Pompliano, bu iddiası için yüzde de verdi ve bu şeyin yüzde 75 oranında gerçek olacağını aktardı.

Bir 100 Bin Dolar Argümanı Daha! yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu