Sağlık Çalışanları İçin Halkbank’tan Muhteşem Kampanya: İşte Detaylar!

Halkbank’ın sunduğu bu kampanya ile sağlık çalışanlarına finansal destek sağlanması hedefleniyor. Sağlık çalışanlarının maddi ve manevi olarak yanında olduğunu belirten Halkbank, onlara çeşitli fırsatlar sunuyor. Bu yeni kredi kampanyası, sağlık çalışanlarının hayatlarını kolaylaştırmayı ve daha fazla olanak sunmayı amaçlıyor.

Halkbank’ın sağlık çalışanlarına özel sunduğu bu kredi kampanyasının tüm detayları yakında açıklanacak.

Halkbank sağlık çalışanlarına ayrıcalık tanıyor!

Halkbank sağlık çalışanlarına özel birçok avantaj sunarak ayrıcalıklarını ön plana çıkarıyor. Sağlık çalışanlarının önemini vurgulamak için birçok avantajlarla beraber yeni bir kredi fırsatı sunan Halkbank açıklamalarında sağlık çalışanlarının finansal olarak her daim yanında olduklarını belirtti. Halkbank sağlık çalışanlarına tanıdığı ayrıcalıklı işlemler arasında;

Bankacılık işlemlerinizi; Şubelerimize gelmeden, Halkbank Mobil, İnternet Şubesi, Bank24’ler ve Halkbank Dialog kanallarımızdan 7/24 kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Bank24’lerimizden kartınızla ve Halkbank Mobil karekodla günlük 5.000 TL’ye kadar para çekebilirsiniz.

Banka kartlarınız ve kredi kartlarınız ile yurt içi diğer banka ATM’lerinden yapacağınız Para Çekme, Para Yatırma, Kredi Kartı Borç Ödeme, Bakiye Sorgulama, Kredi Kartı Borç Sorgulama ve Kredi Kartı Limit Sorgulama işlemlerinizi ücretsiz gerçekleştirebilirsiniz.

Bank24’lerimizden Kartsız Para Yatırma işlemlerinizi ücretsiz yapabilirsiniz.

Paraf ile 750 TL’ye kadar şifresiz temassız işlem gerçekleştirebilirsiniz.

Olarak açıkladı.

İşçi Maaşlarına Büyük Sürpriz! %100 ZAM Onaylandı!

İşçi Maaşlarına Büyük Sürpriz! %100 ZAM Onaylandı!”

Sağlık çalışanlarına özel kredi!

Halkbank sağlık çalışanlarına özel yaptığı kredi kampanyasında çok cazip oranlar sundu. Bununla beraber Halkbank sağlık çalışanlarına kredi ödemelerini;

Aylık eşit taksitli,

Artan taksitli,

Azalan taksitli,

Serbest ödemeli olarak yapabilirsiniz şeklinde yapabileceklerini açıkladı.

Kredi oranlarını açıklayan Halkbank;

50.000 TL’lik kredi için sağlık çalışanlarına özel 36 ay vadeye %3,69 faiz uygulanacağını belirtti. Tahsis ücretinin de 288 TL olacağını belirtti. Bu kapsamda bu krediyi kullanmak isteyen vatandaşların aylık ödemelerinin 2943,36 TL’ye geleceğini toplam ödemelerinin ise 76,3551 TL olacağı belirtildi.

Başa dön tuşu