Sendikalı Memurun Aylık Kazancı Ne Kadar Olacak?

Asgari Ücreti Bildi! Şimdi de Memur Ve Emekli Maaşlarını Tahmin Ediyor!

Asgari Ücreti Bildi! Şimdi de Memur Ve Emekli Maaşlarını Tahmin Ediyor!

Gazeteci Cem Küçük, 2024 maaş tahminlerini paylaştı. En düşük memur maaşının 31 bin TL olacağını belirten Küçük, öğretmen ve polis maaşlarıyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. 2024 emekli maaşı tahminini de paylaşan Küçük, bu konudaki beklentilerini kamuoyuyla paylaştı.

En Düşük Maaş Ne Kadar Olacak?”

Gazeteci Cem Küçük, 2024 maaş tahminlerini kamuoyuyla paylaştı. Memur, öğretmen ve polis maaşlarına ilişkin detaylarla birlikte en düşük memur maaşının beklentileri aştığını söyledi. Küçük, özellikle medya sektöründeki çalışanlara da seslenerek, bu zam oranının tüm sektörlerde geçerli olması gerektiğini vurguladı.

Son toplu sözleşme ile bundan sonra memurlar üç ayda bir değil aylık sendika primi alacak.

Asgari ücret bilen gazeteciden En düşük Öğretmen Maaşı Açıklaması!

Gazeteci Cem Küçük: En düşük öğretmen maaşı 39 bin TL olacak

Gazeteci Cem Küçük, belli olan yeni 2024 asgari ücreti sonrası 2024 emekli maaşı tahmini ile 2024 memur maaşı tahmini yaptı.

En düşük memur maaşı

Cem Küçük’ün tahminine göre en düşük memur maaşı 31 bin TL olacak. Küçük, konuşmasının devamında, “En düşük öğretmen maaşı 39 bin TL olacak. Polis maaşı ise 43 bin TL olacak. Daha da fazla olsun, haklarıdır. En düşük memur maaşı 31 bin TL olacak. Özellikle medya sektöründe en az bu zam kadar zam yapılmalı ve kimse mağdur olmamalı.” dedi.

2024 emekli maaşı tahmini

Cem Küçük, “En düşük emekli maaşı 11 bin 500 – 12 bin TL olacağını düşünüyorum. Emekliye yüzde 50’nin üzerinde zam yapılabilir. Prim günündeki adaletsizlik giderilecek.” diye konuştu.

Cem Küçük 2024 asgari ücret rakamını bilmişti

Gazeteci Cem Küçük, Asgari Ücreti Tespit Komisyonunun asgari ücret için 16 bin TL rakamını belirlediği ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mehmet Şimşek’e 17.000 TL’nin maliyetini sordurduğunu belirtmişti.

Başa dön tuşu