Shiba Inu ile Bugatti Group, yakında büyük bir ortaklık duyurabilir

Meme coin’ler kendi ekosistemi içinde kıyasıya bir yarış içinde. Projelerin yaptığı muahedeler dikkat çekiyor. Bu bahiste en fazla öne çıkan ise Dogecoin ve Shiba Inu oldu. Birçok açıdan ödeme olarak kabul edilebilen mem varlıklar, piyasada daha çabuk benimseniyor.

Yeni bir haberde ise Shiba Inu ile dev bir markanın iş birliği kelam konusu oldu. Kripto para ünitesi, Bugatti Group ile paydaşlık kurabileceğini açıkladı. Bu duyuru projenin resmi Twitter hesabından geldi.

Shiba Inu ekosisteminin toplumsal medya hesabından atılan bir tweet’e nazaran memlerden ilham alan kripto para ünitesi ile Kuzey Amerikalı lüks marka Bugatti Group ortasında yeni bir iştirakin geleceği belirtlidi.

Shiba Inu’dan dev muahede doğrulanacak mı?

Meme coin’in yaptığı açıklama her ne kadar değerli olsa da mutabakatla ilgili tam ayrıntılar gelmedi. Bu da mutabakatın şimdi tamamlanmadığı dedikodularını ortaya çıkarıyor.

Shiba hesabından paylaşılan tweet’e göre

Etkinlik duyurusu için Shiba’nın toplumsal medyada Bugatti Group’un resmi hesabını etiketlemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Montreal merkezli lüks marka, ileri teknoloji ve makinelerle donatılmış yeni bir tesis inşa etmeye yatırım yapmıştı. Bugatti Group, bagaj ve çapraz çantalara ve yakında memleketler arası perakendecilerin web sitelerine cinsinin tek örneği NFT’ler basmak için BAYC ile paydaşlık kurmuştu.

Bu makale birinci olarak Kripto Para Haber üzerinde yayımlanmıştır.

Başa dön tuşu