Milyarder Girişimci: Libra Büyük Bir Hata!

Milyarder teşebbüsçü Mark Cuban, kripto para ünitesi ve ödeme aracı olarak tanınması beklenen Facebook (NASDAQ:FB) Libra hakkında açıklama yaptı. Libra’nın başarılı olamayacağını ve büyük bir yapılmış olan kusur olduğunu açıkladı. Kripto para yatırımları hakkında çok açıklama yapmayan isimlerden birisi olarak tanınan teşebbüsçü, bugün Libra kullanımının şimdi olmadığını, fakat gelecekte Facebook’un bu yanılgısının sonuçlarına katlanmak zorunda kalabilecek olduğunu açıkladı.

Mark Cuban, Libra ile ilgili olarak neden kusur yapıldığı ve neden bu bahiste düşündüğü hakkında ise rastgele bir basın açıklaması yapmadı.

Libra’nın ekonomik durumu âlâ olmayan birçok ülkede tehdit olabileceğini ve birtakım ülkelerin Afrika kıtasında olan ülkeler başta olmak üzere lokal para ünitesinin kıymetini sıfırlayabilecek olduğunu ve kimi ülkelerin paralarının kıymetini sıfırlayabilecek olduğunu argüman ediyor Mark Cuban. Afrika’da yaşayanların Libra sahibi olmasının lokal paralara olan itimadı ve ilgiyi sıfırlayabilecek olduğu fikrinde olan Mark Cuban, Libra projesinden vazgeçilmesi gerektiğini ve bu hususta Facebook yöneticilerinin yanılgılarından bir an evvel geri dönmesi gerektiği konusunda açıklamalar yapıyor.

Haberin devamı: Milyarder Teşebbüsçü: Libra Büyük Bir Hata! birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu