Son Gelişmeler: Bitcoin Düştü, Ethereum ve Ripple Zarar Ediyor

14 Temmuz- 2019 Pazar günü birinci 20 kripto para ünitesinin birden fazla, gün içinde takip edilen grafikte çift haneli ziyan bildirdi. Bu tabloda Bitcoin (BTC) ise 10,400 dolar işaretinin altına düştü. Coin360 bilgilerine nazaran, Bitcoin şu anda % 9’un üzerinde bir düşüşle, gün içinde 10.392 dolar düzeyinde süreç görüyor. Haftalık grafiğe bakıldığında bu kripto para % 7,23 azaldı.

Ethereum (ETH) şu anda 24,8 milyar dolar olan pazar hacmi ile en büyük altcoin durumunu elinde tutuyor. İkinci en büyük altcoin olan Ripple XRP bu günkü tabloda 12.8 milyar dolarlık bir piyasa hacmine sahip.

Coin360 dataları, Ethereum ünitesinin son 24 saat içinde bedelinden yaklaşık % 13,8 oranında kayıp gördüğünü gösteriyor. Piyasada ETH 233 dolar civarında süreç görüyor. Haftada bu kripto para da bedelinin % 21’ini kaybetti.

Haber kaynaklarının dün bildirdiği üzere, 0x ademi merkeziyetçi değişim protokolünün Ethereum akıllı mukavelesi, kodunda bir güvenlik açığı ortaya çıkarıldıktan sonra askıya alındı. Yaşanan düşüşte bu olayın da tesiri olduğu düşünülüyor.

Ripple XRP ve Bitcoin SV Kaybediyor XRP, son 24 saat içinde yaklaşık % 9 düşüş gösterdi ve şu anda yaklaşık 0,304 dolar düzeyinde süreç görüyor. Haftada XRP yaklaşık % 21 düştü.

Diğer ana kripto paralar da çift haneli ziyanlar rapor ediyor. Bitcoin SV (BSV) % 15.69 düşerken, NEO ünitesi % 16 düştü. Gün içindeki sayılara nazaran, tüm kripto paraların toplam piyasa pahası 305 milyar dolar düzeyinde.

Haber kaynaklarının dün bildirdiği üzere, “Temsilciler Meclisinin Finansal Hizmetler Komitesi’nden olduğu argüman edilen“ ve Libra projesine mahzur olacak bir yasa tasarısı sızdırıldı. Şimdi doğrulanmasa da gelişme gündemde geniş yer buldu.

“LİBRA AYKIRISI YASA” HABERİNİ GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ.

The post Son Gelişmeler: Bitcoin Düştü, Ethereum ve Ripple Ziyan Ediyor appeared first on Kripto Para Haberleri Başkanı.

Başa dön tuşu