Tom Lee’ye Göre Bitcoin (BTC) Uzun Vadede Kâr Getiren Bir Yatırım Aracı

Fundstrat Küresel Advisers’ın kurucu ortağı Tom Lee’ye nazaran, Bitcoin (BTC) uzun vadede kâr getiren bir yatırım aracı. Lee, birçok yatırımcının Bitcoin’i uzun vadeli yatırımla değerlendirmesi gerektiğini belirtiyor.

Lee, Bitcoin’in hiper volatiliteli bir varlık olduğunu ve bu oynaklığının birçok trader için onu eksiksiz kıldığının altını çiziyor. Ünlü analist, genel olarak yatırımcıların Bitcoin’de farklı bir yaklaşımı benimsemesini ve onu uzun vadeli bir yatırımla değerlendirmesi gerektiğini söylüyor.

Lee, bu değerlendirmelerini Bloomberg’in Bitcoin’deki sert düşüşe düşüşe atıfta bulunduğu bir tweet’e karşılık olarak yaptı. En bedelli kripto para ünitesi son 24 saatte yüzde 20’ye yakın kıymet kaybederek 10.974,54 dolara kadar gerilemiş durumda. Kripto para piyasasının geri kalanıda Bitcoin’deki düşüşe paralel olarak sert biçimde düşüyor.

Bugün, Washington Post’un köşe müellifi Michelle Singletary de Bitcoin’e yatırım yapmak isteyenlerin dikkatli olmaları tavsiyesinde bulunarak şunları söyledi:

Haber İçeriği: Tom Lee’ye Nazaran Bitcoin (BTC) Uzun Vadede Kâr Getiren Bir Yatırım Aracı

Başa dön tuşu