Twitch, Bitcoin Ödemelerini Yeniden Aktif Hale Getirdi

Kripto para bölümünün en fazla takıldığı platformların başında her ne kadar Telegram ve Reddit gelse de, Twitch platformu da gerek gençler ortasında çok tanınan olması, gerekse de birtakım kripto para fenomenlerinin tercih etmesi sebebiyle değerli bir yere sahip.

İşte bu platformda, yayın yapan içerik üreticilerine yapılan bağışlar çok değerli bir yer tutuyor. Bu ödemeleri Bitcoin ve kripto paralar ile yapmak da bir müddettir Twitch izleyicilerinin çok fazla formda düşündüğü bir şey. Bir devir öncesine kadar etkin olan Bitcoin ödemeleri ise, bundan birkaç ay evvel firma tarafından alınan bir karar ile kaldırılmıştı ve bu karar o periyot kripto para kesiminde sahiden de çok önemli bir reaksiyon çekmişti.

İşte bu noktada geri adım adan Twitch yetkililerinden yapılan açıklamalar doğrultusunda, platforma tekrar kripto para ödemesinin geldiğini söylemek mümkün. Yapılan açıklamada yetkililer, abone kısmından ayarlar sekmesine girilerek yeni ödeme ayarlarının seçilebileceğini söyledi.

Elbette platformun tiryakileri olan ve tıpkı vakitte kripto para kullanan bireyler için bu haber hoş bir gelişme oldu. Bitcoin’e ek olarak Twitch’de bundan sonra kullanıcışar, beğendiği içerik üreticilerine Bitcoin Cash cinsinden takviye yapabilecek ve içerik üreticisine katkı sunabilecek.

Twitch, Bitcoin Ödemelerini Tekrar Faal Hale Getirdi yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu