Justin Sun: Artık Pazarlamaya Odaklanma Devrim Bitti

Justin Sun, kripto para bölümünün gündeminden bir an olsun düşmek bilmiyor. Geçtiğimiz devirde 4.6 milyon dolarlık bir bağış yaparak Warren Buffett ile yemek yemeye hak kazanan Sun, daha sonra bu yemeğe günler kala, böbrek taşı münasebeti ile bu aktifliği ertelemişti.

Kendisinin önemli formda pazarladığı bu aktiflikten bir anda bu türlü vazgeçmesi de, Sun hakkında soru işaretleri doğurdu. Toplumsal medyada çabucak her vakit olduğu üzere dedikodular kolay kolay yayıldı ve birçok kişi, Sun’ın alı konulduğunu tez etti.

Başarıı isim, daha sonra bir açıklama yaparak bu savları reddetmiş ve Çin hükümetine sert sözlerle yüklenmişti.

TRON’un Çin hükümeti tarafından uygunca markaja alındığı bu devirde, bu açıklamaların pek yanlışsız olmadığının farkında pek de geç olmadan varan Sun ise, şunları söyledi:

”Bazen çocukça davranıyorum ve bu bana yakışmıyor. O sebeple Weibo’daki tüm iletilerimi sildim. Artık işin pazarlama kısmından elimi ayağımı çekeceğim. Tüm mesaim, bundan sonraki süreçte Blockchain üzerine olacak. Bu stil bir şey ile gündemi meşgul etmeyi ben de istemezdim, o sebeple herkesden özür dilerim. Bir daha bu türlü bir şey olmayacak. Tamamiyle Blockchain ve geliştirmeye odaklanmış durumdayım. Bu da bu türlü devam edecek.”

Justin Sun: Artık Pazarlamaya Odaklanma İhtilal Bitti yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu