VanEck’ten Gabor Gurbacs: Bitcoin ETF’si ABD Ekonomisini 10 Yıl Boyunca Taşıyabilir

Yatırım idaresi şirketi VanEck’in Dijital Varlık Stratejileri Yöneticisi Gabor Gurbacs, Fox Business Network programında Liz Claman’ın konuğu oldu. Gurbacs, programda bugünün gündemi olan ABD Senatosu Bankacılık Komitesi’nin Facebook’un kripto parası Libra’sı için bir ortaya geldiği oturum hakkında da görüşlerini lisana getirdi.

Gurbacs, ABD Menkul Değerler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Bitcoin ETF’sini onaylaması gerektiğini tabir ederek, Bitcoin ETF’sinin önümüzdeki on yıl için ABD iktisadının itici gücü olabileceğini sav etti.

Gurbacs, yasa koyucular, ABD Lideri Donald Trump ve Hanize Bakanı Steven Mnuchin’in Libra, Bitcoin ve öteki tüm kripto paralara ait neden olumsuz beyanlarda bulunduklarına da değindi ve bu bireylerin kripto paralar hakkında kâfi bilgiye sahip olmadıklarını söyledi. Gurbacs’ın tüm bu olumsuz görüşlere karşın onaylanmış Bitcoin ETF’sinin önümüzdeki on yıl boyunca ABD iktisadını taşıyacak bir güç olacağına olan inancı tam.

“En sonunda düzenleyicilerin Bitcoin ETF’yi onaylamasını bekliyoruz. Bu da dijital varlıkları düzenlenmiş Amerikan sermaye piyasasına getirecektir.” diyen Gurbacs, “Bu, önümüzdeki on yıl için ekonomimizin itici gücü olabilir.” halinde devam etti.

Haber İçeriği: VanEck’ten Gabor Gurbacs: Bitcoin ETF’si ABD İktisadını 10 Yıl Boyunca Taşıyabilir

Başa dön tuşu