XRP İkinci Çeyrek Raporu Açıklandı

Ripple şirketi, bilindiği üzere firmanın çeyrek çeyrek faaliyetlerini kamu oyu ve yatırımcılar ile paylaşıyor ve sürece ait bilgiler veriyor. Firma, bunu bir istikametten şeffaflık için yaparken, birebir vakitte XRP’nin pahasını arttırmaya da çalışıyor.

Son olarak Ripple şirketi tarafından yayınlanan raporda 2. çeyrek faaliyetlerine ait kimi değerlendirmeler yapıldı.

Ripple firmasının bu bahsi geçen devir boyunca 251 milyon dolarlık bir XRP satışı yaptığı söz edildi. Bu sayı da, bir evvelki çeyreğe nazaran yaklaşık yüzde 50’lik bir artış manasına geliyor. Ripple’ın birinci çeyrekte gerçekleştirdiği XRP satışının sayısının ise 170 milyon dolar olduğu tabir ediliyor.

Bu satışların aslan hissesi da, birebir öbürleri üzere kurumsal satışlar oldu. kurumsal yatırımcı tarafında firma, toplamda 108 milyon dolarlık bir sayıya ulaştı.

Bu hoş sayılara ve sonuçlara karşın gaza basma niyetinde olan firma, üçüncü çeyrekte daha dikkatli olacağını söyledi.

Bunda en büyük hisse sahibi olan şeyin ise global bazda yaşanan süreç hacmi düşüklüğü olduğu belirtiliyor. Hacim düşüşünün akabinde Ripple şirketinin biraz daha dikkatli olacağı ve bundan sonraki süreçte XRP fiyatını biraz daha gözeterek hareket edeceğini kestirim etmek pek de güç bir şey değil.

XRP İkinci Çeyrek Raporu Açıklandı yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu