2025 İşçi Sözleşmesi: Maaşlarda Yüzde 78’lik Artış İmzalandı!

Bodrum Belediyesi, çalışanlarının sosyal ve ekonomik düzeylerini yükseltmek ve çağın gereklerine uygun şartlar oluşturmak amacıyla Belediye-İş Sendikası ile iş yeri toplu iş sözleşmesi imzaladı. İmza töreni Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Kocair, Kültür AŞ Genel Müdürü Ç. Zeynep Göztepe, Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Ender Akbay ve Sendika Genel Merkez Disiplin Kurulu Raportörü Cem Özer’in katılımıyla Bodrum Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Bu yeni toplu iş sözleşmesi, Bodrum Belediyesi çalışanlarının maaşlarında yüzde 78’lik bir artışa yol açarak işçilere önemli bir ekonomik destek sağlamış oldu.

Gram Altın Fiyatları Tavan Yaptı: 3 Ayın En Yükseği Kaydedildi

Gram Altın Fiyatları Tavan Yaptı: 3 Ayın En Yükseği Kaydedildi

1.7.2023 tarihinden tüm hükümleri ile 31.12.2025 tarihine kadar 2,5 yıl süreli toplu iş sözleşmesi, Kültür AŞ bünyesinde çalışan tüm işçileri kapsıyor. Sözleşme sosyal yardım, çocuk yardımı gibi pek çok alt başlıkla detaylı olarak hazırlandı.

Sözleşme ile ilgili olarak fikirlerini paylaşan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, işçiler için imzaladıkları bu sendika sözleşmelerini çok önemsediklerini belirterek sendikalı işçi çalıştırmanın gerekliliğini vurguladı. Çalışanların kendilerini sendika sözleşmeleriyle birlikte daha güvende hissettiklerinin altını çizen Başkan Aras, “Çalışanlarımızın haklarını korumak bizlerin birincil görevleri arasındadır. Bu nedenle her bir çalışanımızı sendika sözleşmelerine dahil ederek onların çalışma hayatını, sosyal haklarını garanti altına almış oluyoruz. Tüm Kültür AŞ çalışanlarına hayırlı olsun.” dedi.

Başa dön tuşu