Novo: 14 Binde Daha Bitcoin Satmam

Galaxy Digital isimli kripto para yatırım şirketinin kurucusu ve CEO’su olan, birebir vakitte da yaptığı yorumlar ile birlikte kripto para dalının en beğenilen ve ünlü isimlerinden birisi olarak gösterilen Mike Novogratz, Bitcoin ve kripto para fiyatı ile ilgili olarak kendi fikirlerini, katıldığı bir podcastte bölümdeki takipçileri ile paylaştı.

Bilindiği üzere bu yılın başından beri çok yeterli bir performans gösteren önder kripto para ünite, 14 bin doların kıyısına kadar gelmiş lakin daha sonra bir geri çekilme yaşamıştı. Şu anda 11200 dolar bandında süreç gören kripto para ünitesi ile ilgili olarak yorumlar yapan Novo, Bitcoin’in 14 bin dolar düzeylerine bir diğer ziyaret yapmasının mümkün olduğunu söylerken, kendisinin ise bu düzeylerde asla Bitcoin satmayacağını söyledi.

Novo, şunları ekledi:

”Bence Bitcoin bir kere daha 14 bin dolara gerçek bir atak yapacaktır. Ben geçen sefer o düzeyde elimdeki BTC’leri çıkarmıştım. Bu sefer oraya gelirse ise, satış süreci yapmayacağımı belirtmek isterim. Bence o seviyeyi geçtiğimiz vakit öbür bir ihtimalin kapısı açılacak. O da 20 bin dolar düzeyi olacak. 14 bin doların geçilmesi ile yaratılacak hava ve momentumun bizi 20 bin dolara götürmemesi için hiçbir neden yok. O sebeple de bu düzeylerin bir daha ziyaret edilmesi durumunda benim satış yapmayacağımı da tabir etmek isterim.”

Novo: 14 Binde Daha Bitcoin Satmam yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu