Alameda Research, Bu Altcoin’leri Harekete Geçiriyor! – Dovizhabercisi.com

Alameda Research, bir gecede 10 milyon doların üzerinde altcoin aldı, ancak nedeni hala bilinmemektedir. Dovizhabercisi.com olarak Alameda Research cüzdanlarından birinin yüklü miktarlarda altcoin alışının detaylarını sizler için derledik.

Alameda Research, bu altcoin cüzdanından yüklü bir miktar aldı

Nansen verilerine göre, iflas etmiş ticaret şirketi Alameda Research’e ait bir Ethereum cüzdanı, bir gecede sessizce Bitfinex’in sıcak cüzdanından 6 milyon dolar değerinde Tether (USDT) aldı. Cüzdan ayrıca, iflas işlemlerine uygun olarak varlıkları konsolide ediyor gibi göründüğü için bilinmeyen bir varlıktan 4,5 milyon dolar değerinde USD Coin (USDC) aldı ve son 24 saatte toplamı 10,5 milyon dolara çıkardı.

Alameda Research, Bu Altcoin'leri Harekete Geçiriyor!

31 gün önce kurulduğundan bu yana başka bir Alameda Research adresinden birkaç işlem alan cüzdan, şu anda çeşitli altcoinlerde 183 milyon dolar ve eterde (ETH) 26 milyon dolar tutuyor. CoinMarketCap’e göre, en büyük varlık 54 milyon dolar değerindeki BitDAO tokenleri (BIT), ancak bu token Coinbase’de sadece 15.000 dolarlık %2’lik piyasa derinliği ile önemli ölçüde zayıf likiditeye sahiptir.

Piyasa derinliği, bir varlığı belirli bir oranda hareket ettirmek için ne kadar sermaye gerekeceğini değerlendiren bir metriktir. Bu ayın başlarında, Alameda Research’ün kardeş şirketi olan kripto borsası FTX’in, Kasım ayında her iki şirketin de çöküşünün ardından 5 milyar doları aşkın varlığı kurtardığı bildirildi. Tether, gelen yorum taleplerine hemen yanıt vermedi.

Her iki iflas eden şirket iyileşti

Bir iflas avukatının yaptığı açıklamada kripto borsası FTX’in Bahamalar Menkul Kıymetler Komisyonu tarafından tutulan başka bir 425 milyon dolarlık kripto dahil değil, farklı varlıklarda 5 milyar dolardan fazla geri kazandığını söyledi. Avukat, müşterilere olan borçlarda hala bir miktar eksik olduğunu ve miktarın hala belirsiz olduğunu söyledi.

Duyuru, şirketin yeni liderliğinin 20 Aralık 2022’de yalnızca 1 milyar doların biraz üzerinde bulabileceğini söylemesinin ardından elinde bulundurduğu toplam FTX iddialarını önemli ölçüde artırıyor. FTX’in alacaklılarına borçlu olduğu toplam miktar hala belirsiz. İlk iflas başvurularında, şirket yönetimi 1 milyar dolar ile 10 milyar dolar arasında bir rakam gösteren kutuyu işaretledi.

Alameda Research, Bu Altcoin'leri Harekete Geçiriyor!

Landis, Sam Bankman-Fried’in teğmeni Gary Wang’a, Alameda’nın FTX müşterilerinden izinleri olmadan borç alması için bir ‘arka kapı’ oluşturması talimatını verdiğini söyledi. Eski CEO’nun borsadan ticaret koluna 65 milyar dolar değerinde bir kredi limiti oluşturduğunu da sözlerine ekledi.

Finans Direktörü Mary Cilia, Aralık ayında şirketin bu işi Nisan ayına kadar tamamlayabileceğini tahmin etmişti. Ancak Delaware İflas Mahkemesi Yargıcı John Dorsey, yapılan duruşmada 15 Mart’a kadar süre verdi. Sullivan & Cromwell’den Brian Glueckstein, bir finansal danışmanlık şirketi olan Parella Weinberg Partners’ın ortağı Kevin Cofsky’nin yaptığı bir rakamı tekrarlayarak, 9 milyon kadar alacaklı olabileceğini söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Dovizhabercisi.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Dovizhabercisi.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Dovizhabercisi.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Dovizhabercisi.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Dovizhabercisi.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Dovizhabercisi.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Dovizhabercisi.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Dovizhabercisi.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Dovizhabercisi.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Dovizhabercisi.com’u bağlamaz.

Uyarı: Dovizhabercisi.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Dovizhabercisi.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Dovizhabercisi.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster

Başa dön tuşu