Binance Dogecoin’i Ekledi!

Dogecoin kripto parası bundan sonra Malta merkezli Binance kripto para borsasında etkin olarak alım-satımlara açık olacak. Kripto paraları listelemeye devam eden ve daha fazla sayıda kripto para ünitesi listelemek istediklerini her fırsatta söyleyen CZ’nin son periyotta listelediği ve en yüksek fiyat artışına sebep olduğu kripto para ise Dogecoin oldu.

Dogecoin Binance tarafından listeleme alındığına dair yapılan açıklamadan kısa bir müddet sonra %30’a kadar, akabinde %37’ye kadar paha kazandı ve gün içerisinde en fazla kıymet kazanan kripto paralar ortasına yerleşti.

Kripto para ünitesi yatırımcılarının son yıllarda giderek artan altcoin ilgisi Binance ve öteki birçok kripto para borsasının yeni altcoinleri eklemesinde büyük rol oynamakta. Birtakım borsalar bu mevzuda yeni kripto paraları listelemek ile ilgili geç kalmış olsa da birçok alternatif kripto para borsasından süreç yapmak mümkün olabildiği için kripto para yatırımcıları istedikleri her saniye, her dakika, her gün hangi kripto para ünitesini almak yahut satmak istiyorsa yalnızca saniyeler-dakikalar içerisinde süreç yapabiliyorlar.

Haberin devamı: Binance Dogecoin’i Ekledi! birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu