Binance Doge’u Listeledi

Kripto para bölümünün en enteresan koinlerinden birisi de hiç kuşku yok ki Dogecoin. Kurucusunun ‘bir latife üzerine’ kurduğunu tabir ettiği ve köpeğine ithaf ettiği Dogecoin işi, daha sonrasında birçok kişi tarafından önemli halde tutulmaya ve kullanılmaya başlandı.

Tabii ki latife olarak söz edilen koinin, para transferi konusunda çok âlâ iş çıkardığını ve epey süratli olduğunu da söylemek mümkün. Bu istikametiyle de teknik manada güzel bir yerde duran Doge, bugün ise Binance’den gelen haberlerle olumlu saatler ve günler geçireceğinin sinyallerini verdi.

Bir müddettir kripto para dalının merakla beklediği gelişme bugün itibariyle gerçeğe dönüştü ve Binance’den yapılan açıklamada, dünyanın en büyük kripto para borsasının DOGE’u listelemeye başlayacağı söz edildi.

Bu açıklama ile birlikte, Binance’de geçmiş devirde listelenen öbür kripto paralar üzere Dogecoin de amiyane tabirle Binance’in rahmetini görmüş oldu ve bir anda yüzde 60’a varan bir artış yakaladı.

27 Satoshi’den süreç görürken, bu açıklama ile bir saatte yüzde 60 artan kripto para 44 sat’a kadar çıkmayı başardı. Şu an için 37 dolara kadar çekilen Doge, yatırımcısını şad etmeyi başardı.

Dogecoin bilindiği üzere dünyanın öteki dev kripto para borsalarında da listeleniyor. Doge’u satın almak için Huobi, Kraken ve Poloniex üzere borsalara giriş yapmak kâfi.

Binance Doge’u Listeledi yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu